Wedden op toptransfers: volg het nieuws!

Wedden op voetbaltransfers

Wedden op transfers is een spannende manier van gokken op voetbal en wordt steeds populairder. Je kunt inzetten op de vraag bij welke club een speler op een bepaalde datum onder contract staat. Die datum ligt – niet geheel toevallig – vlak na het sluiten van de transferperiode.

Inzetten op zomertransfers en wintertransfers

Er zijn twee periodes waarin clubs spelers mogen aantrekken en verkopen. Deze periodes worden de transfer-windows genoemd. Er is een zomer-window die sluit op 31 augustus (om 12 uur ’s nachts) en een winter-window die op 31 januari sluit. Het zijn spannende tijden voor de fans maar ook voor gokkers op voetbal. Het is een kwestie van goed het nieuws volgen en snel handelen. Het wedden gaat meestal om toptransfers. Voor de overgang die Jordy de Wijs in de zomer van 2018 maakte van PSV naar Hull City is simpelweg te weinig aandacht. Toch tref je soms verrassende transfers aan waar een leuk centje aan te verdienen valt als je de verschillende bookies langsloopt.

Gokken op ontevreden spelers

Vaak komt een mogelijke verandering als een speler niet tevreden is met zijn huidige situatie. Goede indicatoren zijn:

  • Weinig speeltijd.
  • Een moeilijke relatie met de coach.
  • Isolatie binnen het team.

Dus wie geïnteresseerd is in transferweddenschappen, moet de huidige gemoedstoestand van een speler nauwgezet bestuderen. Vooral jonge spelers zijn vaak ontevreden over de rol als reserve en flirten dan met een overgang. Er zijn tal van voorbeelden te noemen van spelers die een transfer afdwingen door ongewenst gedrag te vertonen. Denk bijvoorbeeld aan Nemanja Gudelj bij Ajax of Ousmane Dembélé bij Borussia Dortmund. Wanneer je op tijd in de gaten hebt dat er zaken spelen, kun je profiteren van hoge odds. Daarnaast zijn er transfers die zo klaar zijn als een klontje. Daar pak je dan een klein centje extra mee.

Houd de doelen van clubs in de gaten

Toen in de zomer van 2017 de eerste geruchten over een overgang van Neymar naar Paris St. Germain de ronde deden, werden ze door velen weggewuifd als onzin. Waarom zou Neymar, die een ​​basisplaats heeft bij een van de beste clubs in de wereld, overstappen naar de Franse competitie? En dan nog wel naar een club die de Champions League nog nooit in zijn geschiedenis heeft gewonnen. Er werden astronomische bedragen genoemd. Wedders die vroeg hadden ingezet op de transfer, streken een mooie winst op. In de zomer van 2018 wordt Neymar opnieuw in verband gebracht met een transfer. Ditmaal is het Real Madrid dat na de verkoop van Christiano Ronaldo aan Juventus het nodige te besteden heeft. De speculaties nemen elke dag toe. Zou hij nu alweer vertrekken uit Parijs? En wat voor transfersom zou er tegenover staan? Wedders die het voetbal op de voet volgen deden snel hun inzet.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.