Wedden op de Nations League

Nations League

Er gaat een nieuwe landencompetitie van start genaamd: De Nations League. Deze nieuwe competitie staat nog in de kinderschoenen en moet zich nog in de harten van de fans vestigen. De UEFA heeft echter grote hoop dat dit binnen niet al te lange tijd gebeurt. Ook biedt deze nieuwe landenstrijd en kwalificatieronde mogelijkheden tot het wedden op De Nations League.

Hoe werkt de Nations League?

In een notendop zijn alle 55 landen gegroepeerd op vier niveaus (divisie A tot en met divisie D). In groepen van drie of vier strijden de teams om de eerste plaats. De vier groepswinnaars van elke divisie strijden in een “Final Four” voor de titeloverwinning en de nieuwe trofee. De groepswinnaars van divisies B, C en D stijgen, de groep laatste van liga’s A, B en C dalen af. Daarnaast worden er vier tickets voor de EK 2020 verdeeld onder de 16 groepswinnaars van alle divisies. Dit geeft ook kleinere landen de kans om zich te kwalificeren voor het grote evenement. 20 tickets voor de Europese kampioenschappen zijn te behalen via de reguliere kwalificatie – deze begint pas in maart 2019.

Een Europees toernooi van wereldklasse

Het idee om een ​​soort van “Europees wereldkampioenschap in wereldklasse” te creëren, werd geboren in 2011. Verschillende nationale verenigingen klaagden over de afnemende belangstelling voor de vriendschappelijke wedstrijden van de nationale ploegen. In oktober 2013 bevestigde de president van de Noorse voetbalbond dat er serieuze discussies waren geweest over een nieuwe toernooimodus. Uiteindelijk werd in maart 2014 unaniem besloten op het reguliere UEFA-congres tot de resolutie voor nationale voetbalteams 2018-2022. De UEFA zegt dat het doel van het nieuwe toernooi is om de kwaliteit en reputatie van het nationale voetbal te verbeteren. Daarnaast hebben teams zoals jij Zwitserland, België of Kroatië de kans om hun eerste “belangrijke” titel te winnen. Criticasters wijzen op de toenemende belasting op spelers.

Nederland ingedeeld bij de beste teams

Ondanks de matige prestaties van de afgelopen jaren is Nederland ingedeeld in de hoogste divisie. Het gaat misschien tegen je gevoel in, maar vooralsnog lijkt het verstandig op zoek te gaan naar goede quoteringen voor degradatie uit de A-groep. Als je ziet tegen wie Oranje het op moet nemen, begrijp je waarom. Wereldkampioen Frankrijk en het getergde Duitsland zijn onze opponenten in de eerste editie van de Nations League. Voor een voetbalwedder is het vaak niet ongunstig om op verlies van Nederland in te zetten, aangezien er veel optimistische fans zijn die de quoteringen positief beïnvloeden. Hierdoor kun je meer winst opstrijken met een vrij zekere bet dat Nederland zowel verliest van Frankrijk als van Duitsland.

Wedden op de UEFA Nations League

Natuurlijk zijn alle bookmakers blij met dit nieuwe toernooi. De wedstrijden komen in feite in de plaats van de minder lucratieve vriendschappelijke interlands. Op alle wedstrijden is uiteraard in te zetten. Van Frankrijk-Nederland tot Azerbeidzjan-Kosovo, je kunt bij alle bookies terecht. Elke sportliefhebber kan naar hartenlust inzetten. De meeste bookmakers hebben al quoteringen voor de overall winnaar van het eerste UEFA Nations League-toernooi. In de onderstaande tabel hebben we onze beste bookmakers vermeld, waar je kansen ruikt voor de UEFA Nations League kun je al een weddenschap plaatsen. Wie is er favoriet op de meeste goksites? Dat is uiteraard Frankrijk. En laat dat nu juist de eerste tegenstander van Nederland zijn.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.