Wedden op lastminute-doelpunten

Lastminute-doelpunten brengen onder de fans vaak een golf van gejuich teweeg. Niets is mooier dan er in die allerlaatste minuten van de wedstrijd nog een gelijkspel of zelfs een overwinning uit te slepen. Zelfs voor clubs die al ruim achter staan, is zo’n lastminute-goal van waarde. Verliezen met 4-1 voelt toch wat beter dan verliezen met 4-0, zeker als dat bij een topclub als Real Madrid of Manchester City is. Getuige zijn van een lastminute-goal is al fantastisch, maar erop wedden is nóg beter. En vergeet ook al die andere lastminute-weddenschappen niet. Want in die laatste minuten van een voetbalwedstrijd valt er nog heel wat geld te verdienen.

Lastminute-goals: de voetbalwereld zit er vol mee

Houd je van snelle weddenschappen waarbij je hooguit 10 minuten vooruit kijkt? Dan is wedden op een lastminute-goal zeker iets voor jou! Als de speeltijd steeds verder oploopt, neemt de kans op een doelpunt alleen maar af. Met een half uur te spelen is er in principe een grotere goalkans dan wanneer er nog maar 8 minuten op de klok staan. Dat is ook meteen terug te zien aan de quoteringen.

Je kunt aanzienlijk meer geld verdienen als je inzet op een lastminute-goal dan wanneer je op een eerder moment in de wedstrijd gaat wedden op een doelpunt. En dat terwijl er in die laatste 10 minuten vaak veel gebeurt. Clubs beginnen extra druk te zetten om zo alsnog punten af te dwingen of zelfs een compleet toernooi te winnen. De wat oudere voetbalfan herinnert zich vast nog wel de Champions League finale van 1999. Met een 1-0 voorsprong en de blessuretijd in zicht leek Bayern München de titel in de zak te hebben. Het was alles of niets voor Manchester United, en het werd alles. In korte tijd volgden er twee doelpunten en de toernooizege was binnen. De voetbalwereld zit vol met dit soort lastminute-doelpunten, al zijn ze lang niet allemaal zo beslissend als in die CL-finale van 1999. Maar dat maakt voor de weddenschap helemaal niets uit. Een doelpunt is een doelpunt, en dat is het enige dat telt bij jouw lastminute-weddenschap.

Slim inzetten levert je de meeste winst op

Wedden op een goal in de laatste 5 of 10 minuten is erg winstgevend, zeker als je deze goal meteen toekent aan één van beide teams. Deze weddenschap vraagt wel om goed onderzoek. Zorg dat je weet welke clubs graag tot het laatst doorstrijden en welke juist snel het hoofd laten hangen. Verdiep je ook in de spelers die kunnen scoren. Donyell Malen is echt zo’n speler die in de slotfase verrassend vaak het doel weet te raken. Met zo’n spits in het team neemt de kans op een lastminute-goals zienderogen toe. En wat te denken van het belang van de wedstrijd. Staat het 0-0 en betekent winst dat een club doorgaat naar de volgende ronde van de Champions League? Grote kans dat het elftal vol overgave op zoek gaat naar een doelpunt.

Denk eraan dat bookmakers altijd de neiging hebben om vast te houden aan hun oorspronkelijke oordeel. Staat het 0-0 in de wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona en heeft de bookmaker aan het begin al het vertrouwen uitgesproken in een overwinning voor de Koninklijke? Bij een lastminute-weddenschap is het financieel gunstiger om je geld in te zetten op een goal voor Barcelona. Blijf wel kalm en houd altijd vast aan een goede voorbereiding. Wedden op een lastminute-doelpunt is spannend, maar je emoties mogen nooit de overhand krijgen!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.