Wedden op de Champions League finale

Wedden op Champions League

Voor het WK 2018 begint, is er nog één groot toernooi dat afgerond moet worden: de Champions League. Op zaterdag 26 mei om 20.45 uur is de aftrap van de finale tussen Real Madrid en Liverpool. Bij de bookmakers is Real favoriet maar Liverpool staat natuurlijk niet voor niets in de finale. Hoe dan ook, het gaat ongetwijfeld een spannende en interessante wedstrijd worden. Logisch dat er al volop weddenschappen worden afgesloten bij de verschillende grote bookmakers. 

Real Madrid en Liverpool FC maken zich op voor de finale

Voor de finale tussen Real Madrid en Liverpool reizen de voetballers af naar het Olympisch Stadion in Kiev. In dit stadion is plek voor 63.000 voetballiefhebbers, die live kunnen zien hoe de Servische scheidsrechter Milorad Mažić de wedstrijd fluit. Behalve die 63.000 fans in het stadion, zitten er natuurlijk ook miljoenen supporters aan de buis gekluisterd. Want gaat Real Madrid de titel wederom verdedigen of weet Liverpool na 13 jaar eindelijk weer eens een keer die beker mee naar huis te nemen?

Real Madrid als Liverpool hebben beide een lange en soms zware weg afgelegd naar de finale. De Madrilenen waren te sterk voor onder andere Paris Saint-Germain, Juventus en Bayern München. Liverpool wist uiteindelijk Porto, Manchester City en AS Roma achter zich te laten in de achtste finale, kwartfinale en de halve finale. Vooral de wedstrijden tegen AS Roma staan bij veel fans van Liverpool duidelijk op hun netvlies. Er hadden er maar weinigen verwacht dat het toch nog spannend zou worden nadat Liverpool het eerste duel met 5-2 won. Maar een echte stunt van de Romeinen bleef uit waardoor Liverpool nu gewoon de finale speelt. Nederlandse inbreng is er in de personen van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk. Zij hopen Liverpool de beker te bezorgen, al gaat dat misschien lastig worden. Real zal er namelijk alles aan doen om de titel de prolongeren. 

Dit denken de bookmakers

De afgelopen jaren stond Real Madrid meerdere keren in de finale van de Champions League. Van de laatste vier finales wist Real er zelfs drie te winnen. Liverpool was voor het laatst winnaar in 2005. De jaren ’70 en ’80 waren wat dat betreft wat succesvoller. Liverpool won de Champions League in 1977, 1978, 1981 en 1984. In 1981 speelden ze de finale zelfs tegen Real Madrid, en die wedstrijd werd na een goal van Alan Kennedy gewonnen met 1-0. Heel Liverpool gelooft erin dat er weer een overwinning komt, maar de bookmakers denken daar toch anders over. De quoteringen bij winst voor Real Madrid liggen rond de 2.20, bij winst voor Liverpool is dit 3.20. Ook een verlenging zit er niet in. Voor gelijkspel na 90 minuten liggen de quoteringen ongeveer op 3.70 wat wel aangeeft dat de bookmakers verwachten dat er een duidelijke winnaar komt. In hun ogen is dat Real Madrid. Ben jij het oneens en denk je dat Liverpool vleugels heeft gekregen na de overwinning op AS Roma? Of geloof je dat het toch gelijkspel wordt en dat de verlenging of penaltyreeks uiteindelijk de doorslag geeft? Geef je voorspelling door aan de bookmaker en wie weet levert de Champions League finale jou wel een mooi geldbedrag op.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.