Wed nu alvast op de winnaar van het WK

De afgelopen week zijn er weer volop oefeninterlands geweest. Dit geeft ons (en de bookmakers natuurlijk) de kans om te kijken hoe de teams er in de aanloop naar het WK voor staan. Er zijn een aantal favorieten voor de eindzege, waarbij vooral Duitsland en Brazilië hoog scoren. Bij de meeste bookmakers kun je al een tijdje geld inzetten op het WK 2018. Zo kort na de oefeninterlands heb jij misschien wel een beter beeld gekregen van wie er uiteindelijk met die felbegeerde beker naar huis kan gaan.

Duitsland en Brazilië: de absolute favorieten

Bij bijna alle bookmakers is het spannend aan de top. Velen zetten Duitsland en Brazilië op een gedeelde eerste plaats óf er is maar een heel lichte voorkeur. Bwin en Betfair kennen beide landen een quotering toe van 5.50. Bet-at-home gebruikt dezelfde quotering voor Duitsland en zet Brazilië met 5.75 op een tweede plaats. De Zuid-Amerikanen hebben deze week echter veel vertrouwen opgedaan door de Duitsers in het Olympisch Stadion in Berlijn te verslaan (0-1). En dat nadat Brazilië eerder al met 0-3 te sterk was voor Rusland.

De Brazilianen hebben iets goed te maken na het teleurstellende resultaat van vier jaar geleden. In eigen land gingen ze in de halve finale kansloos onderuit tegen die Mannschaft. Wie herinnert zich niet de verpletterende 1-7? De Duitsers weten daarentegen altijd te pieken op grote toernooien. Ze willen bovendien graag de wereldtitel prolongeren. Logisch dus dat beide landen zo hoog op de lijst met favorieten staan.

Hoe ziet de rest van de top 5 eruit?

Duitsland en Brazilië zijn natuurlijk niet de enige landen die volgens de bookmakers een reële kans maken op de wereldtitel. Bijna overal wordt de top 5 verder aangevuld met Frankrijk, Spanje en tot slot Argentinië. De laatste oefeninterlands leverden bij al deze landen wisselende resultaten op. Al was de 6-1 overwinning van Spanje op Argentinië zeker de meest opvallende uitslag. Nu geeft deze eindstand misschien een ietwat vertekend beeld aangezien Lionel Messi de wedstrijd geblesseerd aan zich voorbij moest laten gaan. Toch wisten de Argentijnen zonder Messi wel met twee doelpunten verschil te winnen van Italië. Ook Frankrijk en Spanje hebben zo hun eigen sterspelers. Isco maakte indruk aan Spaanse zijde, terwijl Kylian Mbappé de grote man was bij de Fransen. Om te kunnen schitteren op het WK 2018 in Rusland, kunnen dit soort spelers echt het verschil maken.

Gokken op de underdog

Wordt het Duitsland, Brazilië, Frankrijk, Spanje of Argentinië? Of geloof jij dat er op 15 juli een andere winnaar geëerd wordt? In dat laatste geval kan het zeker verstandig zijn om nu al een weddenschap te plaatsen. Zo staan de Engelsen in dit vroege stadium op quoteringen tussen de 17.00 en 19.00. Dus als je na de oefeninterlands het idee hebt gekregen dat zij weleens kunnen verrassen, dan valt er juist op dit moment veel geld te winnen. Wanneer tijdens het toernooi blijkt dat de Engelsen het goed doen, gaan de quoteringen namelijk snel naar beneden. Wie wil gokken op de underdog, kan in dit vroege stadium zomaar zijn slag slaan.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.