Wat is een Risk-Free Bet?

Risk Free Bet

Risicovrije wedden stelt je in staat veilig een weddenschap te plaatsen. Je doen dat namelijk in de wetenschap dat als je verliest, je je geld terugkrijgt in de vorm van een gratis weddenschap, bonus of zelfs contant. Hoe gaat een Risk-Free Bet in zijn werking en wanneer kan ik risicovrij inzetten? In dit artikel lees je er alles over.

Welke Risk-Free Bets wedkantoren aanbieden

Om deel te nemen aan een aanbieding als een Risk-Free Bet, moet je een gokje wagen met je eigen geld. Bookmakers bieden deze optie vaak aan nieuwe klanten, maar er zijn ook veel gelegenheden waar bestaande klanten ervan kunnen profiteren. Door het volgen van overeenkomende gokstrategieën, kun je eenvoudig een winststrategie bouwen op deze risicovrije aanbiedingen. Je kunt op verschillende manieren risicoloos inzetten. Het is afhankelijk van de bookmaker waar je voor gekozen hebt, welke je aangeboden krijgt. Soms gaat het om specifieke wedstrijden die de bookie heeft geselecteerd. Indien je verliest, zul je je inzet moeten vrijspelen in je eerstvolgende weddenschap. Er zijn ook aanbiedingen waarbij je op elke wedstrijd risicoloos kunt inzetten. Je geeft dan van tevoren aan of je een risicovrije weddenschap wilt plaatsen. Vaak kun je onder de box waar je selectie wordt weergegeven een vinkje plaatsen ten teken dat je gebruik wilt maken van de aanbieding.

Bookmakers bieden risicovermindering aan

Er zijn ook andere manieren om je risico te verminderen. Deze zou je ook onder de noemer Risk-Free bet kunnen scharen. Het beste voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om de weddenschap te kunnen cancelen bij bepaalde gebeurtenissen. Zo kun je een weddenschap tot 90 minuten afsluiten. De stand die na precies 90 minuten op het scorebord staat is dan het resultaat. Doelpunten in de blessuretijd tellen dan niet mee. Dit kan je risico flink inperken, aangezien doelpunten in blessuretijd veel voorkomen. Met name bij gokken op Duits voetbal heeft dit een behoorlijke invloed. Zeker als je in de mythe gelooft dat Duitsers altijd scoren in de extra tijd. In Nederland staat PSV bekend als een team dat vaker dan andere tot het laatste moment op jacht gaat naar een goal en menig wedstrijd pas na de reguliere speeltijd beslist.

Geen goals, geld terug

Sommige bookmakers bieden weddenschappen aan waarbij je je geld terugkrijgt bij een 0-0 uitslag. Het idee hierachter is dat een wedstrijd pas een wedstrijd is als er gescoord wordt. De weddenschap wordt ongeldig verklaard, er wordt niet uitgekeerd en de inzetten worden teruggestort op je account. In veel gevallen dien je wel je teruggekregen inzet opnieuw in te zetten, zoals bij de meeste Risk-Free Bets. Op die manier krijgt de bookmaker opnieuw de kans om jouw geld te incasseren en varen beide partijen er wel bij. Er zijn strategieën die volledig gebouwd zijn op het plaatsen van risicoloze weddenschappen. Er worden dan bepaalde keuzes gemaakt die elkaar overlappen en met wat gepuzzel kan er een kleine winstgarantie worden verkregen. Dit is echt iets voor de geoefende wedder die grotere inzetten werkt.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.