Waar ga jij aan het einde van het jaar nog op wedden?

Voetbal kerst

Veel voetbalcompetities liggen rond de kerst een tijdje stil. Gelukkig zijn er nog genoeg interessante duels waar je voor het ingaan van de winterstop op kunt wedden

Eredivisie: Nog twee speelrondes in 2018

Tot de winterstop zijn er nog twee speelrondes in de Eredivisie. De laatste wedstrijden van het jaar worden gespeeld op zondag 23 december. Vanaf 18 januari gaat de competitie dan weer verder. Elke speelronde kunnen er weer verschuivingen komen in de stand. Richt je bijvoorbeeld op de middenmoot en gok op de wedstrijd Vitesse-VVV (15 december). Ben je eerder benieuwd hoe het eraan toegaat in de onderste regionen? Op diezelfde dag spelen ook PEC Zwolle en NAC tegen elkaar. Voor de top 5 staat er op 23 december een wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op het programma. Het verschil in punten is groot, maar wie weet kunnen de Utrechters toch een stukje dichterbij komen. 

Wedden op de Duitse Bundesliga

Voordat de winterstop in de Duitse Bundesliga ingaat, kun je nog gaan wedden op de wedstrijd tussen Bayern München en RB Leipzig. Bayern is een van de topclubs uit het Europese voetbal, en Leipzig is hard op weg om de Münchenaren achterna te gaan. RB Leipzig bestaat pas sinds 2009, maar de club heeft in korte tijd grote stappen gemaakt. Dat kan ook niet anders als je je bedenkt dat miljoenenconcern Red Bull de club van financiële steun voorziet. RB Leipzig is inmiddels opgeklommen naar de top 5 van de Bundesliga. Bayern München staat nog een paar plekken hoger. De twee clubs nemen het op woensdag 19 december tegen elkaar op in de zestiende speelronde van de Bundesliga. 

Wie pakt de koppositie in de Premier League?

In Engeland is er al tijden een discussie gaande over het wel of niet invoeren van de winterstop. Vanaf volgend seizoen gaat die pauze er komen, maar dit jaar voetballen de clubs in de Premier League gewoon door. Voor gokkers is dat natuurlijk een groot voordeel. Want zo zijn er ook tijdens de feestdagen genoeg wedstrijden waar je geld op kunt inzetten. De interessantste strijd is die tussen Liverpool en Manchester City. De clubs spelen op 3 januari weer tegen elkaar. Maar ook bij de wedstrijden die voor die tijd worden gespeeld, staat er veel op het spel. Weet Liverpool de eerste plek te behouden of haalt Manchester City die kleine achterstand tijdens de komende speelrondes in? Als je het diner op eerste kerstdag achter de rug hebt, kun je je op tweede kerstdag meteen gaan richten op je weddenschappen. Op die dag voetbalt Liverpool namelijk thuis tegen Newcastle, terwijl Manchester City dan een uitwedstrijd speelt bij Leicester City. 

De Spaanse Primera División

Net al in de Premier League is het in de Spaanse Primera División spannend aan de top. FC Barcelona, Sevilla, Atlético Madrid en Real Madrid staan allemaal binnen 5 punten van elkaar. Dat maakt deze competitie erg geschikt om op te gaan wedden. Voor de winterstop op 24 december ingaat, komen deze clubs nog volop in actie. Barcelona speelt onder andere tegen Levante, Atlético Madrid tegen Espanyol en Sevilla neemt het op tegen Girona. Kun je geen genoeg krijgen van de Primera División? Na de winterstop gaat de competitie begin januari alweer verder.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.