Verviervoudig je inzet tijdens dit Eredivisie-weekend!

Combi bets zijn niet altijd de meest verstandige keuze. Maar één ding is wel zeker: met deze meervoudige weddenschappen valt behoorlijk veel geld te verdienen. Wil je komend weekend graag wedden op de Eredivisie en durf je het aan om een beetje risico te nemen? Met deze combi bet krijg je bij Toto vier keer je inzet terug!

Combi bets met een hoge winkans

Een meervoudige weddenschap is erg verleidelijk. Van alle weddenschappen die op je wedbriefje staan, worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd. En dan kan dat potentiële winstbedrag snel oplopen. De kunst is wel om weddenschappen toe te voegen waarbij de winkans relatief groot is. Als je te veel risico neemt en simpelweg hoopt op die ene grote klapper, dan moet je niet gek opkijken als je de volledige inzet kwijtraakt. Eén verkeerde voorspelling en de combi bet gaat verloren. Daarom hebben we vier 1×2 weddenschappen uitgezocht waarbij de winkans tussen de 60% en 93% ligt. Je speelt dus redelijk op veilig, tenminste voor zover dat kan in de gokwereld.

Ajax neemt het op tegen hekkensluiter RKC (1.07)

De club van Erik ten Hag staat momenteel bovenaan de Eredivisie met 23 punten uit negen wedstrijden. RKC Waalwijk heeft in de afgelopen weken aanzienlijk minder goed gepresteerd. Er werd slechts één keer gelijkgespeeld, de rest van de matches gingen verloren. Je hoeft dus geen groot voetbalexpert te zijn om de winnaar te voorspellen. Inzetten op Ajax levert bij Toto quoteringen op van 1.07.

Feyenoord ontvangt Heracles Almelo (1.40)

Op basis van de huidige ranking verwacht je misschien niet dat deze wedstrijd geschikt is voor een winnende combi bet. Heracles staat zevende met 14 punten, Feyenoord bezet de negende plek met 13 punten. Ondanks dat zetten de bookmakers vol in op een overwinning voor de Rotterdammers. En het verschil met Heracles is groot. Inzetten op Feyenoord is goed voor een quotering van 1.40, en achter Heracles staat een waarde van 6.35. De belangrijkste argumenten voor dit grote verschil? Feyenoord speelt in eigen huis én de laatste zeven onderlinge duels zijn door de Rotterdammers gewonnen.

Kan AZ nog verder uitlopen op Heerenveen? (1.56)

AZ heeft een mooie plekje veroverd in de top 3 van de Eredivisie. Heerenveen staat met zeven punten minder op de achtste plek. Niet zo gek dus Toto verwacht dat AZ de voorsprong tijdens deze thuiswedstrijd nog verder gaat uitbreiden. Sterker nog: tijdens de laatste acht thuiswedstrijden wist de club uit Alkmaar minimaal gelijk te spelen. Het is wel duidelijk dat de steun van het eigen publiek de spelers goed doet.

Bezoekend Vitesse is op dreef tegen VVV (1.72)

Vitesse is de laatste paar speelrondes lekker op dreef. VVV Venlo heeft het moeilijker met drie verloren duels op rij. Hoewel VVV het thuisvoordeel heeft, gaat dit de club waarschijnlijk niet helpen. Toto schat de winkans voor Venlo in op ongeveer 23%. Voor Vitesse is dit 58%. Dat percentage komt behoorlijk overeen met alle onderlinge duels die sinds 1993 gespeeld zijn. Ruim 52% van de keren ging de winst naar Arnhem, terwijl VVV het moet doen met 31% van de wedstrijden. Durf je het aan om je wedbriefje aan te vullen met deze wedstrijd? Met een quotering van 1.72 voor Vitesse komt je totaal uit op 4.01. Een verviervoudiging van je inzet is zeker niet verkeerd voor deze tiende speelronde van de Eredivisie.

Let op: quoteringen zijn natuurlijk een momentopname. De uiteindelijke waarde van je wedbriefje kan dus iets verschillen van onze berekening. Toch zal Toto bij deze wedstrijden echt geen wereldschokkende veranderingen aanbrengen.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.