Value Betting bij voetbalwedstrijden

Value betting

Value Betting is een van de meest voorkomende termen in de gokwereld. Het is ook een van de beste technieken om winst te maken. Een Value Bet is een weddenschap waarbij je gelooft dat de kans dat een team wint groter is dan de quotering suggereert. Je hoeft nog alleen maar te profiteren van de situatie.

Hoge quoteringen voor de underdog

Er is een theorie die stelt dat kansen voor winst van favorieten zelden te laag worden ingeschat. Bookies gaan ervanuit dat de meeste gokkers toch wel bereid zijn voor favorieten te kiezen. Dat is volgens die theorie de reden om de quoteringen significant te verlagen voor teams als Manchester United, Real Madrid of Ajax. Aangezien zelfs de sterkste teams niet elke wedstrijd die ze spelen kunnen winnen, is het vaak een goed idee om in te zetten op winst voor de underdog. Deze krijgen immers juist hoge odds. Het gokken op de underdog werkt vooral als je extra info hebt. Het is bijvoorbeeld een goede tactiek direct na Europese wedstrijden, wanneer spelers van de favoriet moe zijn en de optimale motivatie missen. Verrassende uitslagen komen dan dikwijls voor.

Goede Value-weddenschappen zien te vinden

Een fout die de meeste bookmakers maken, is dat ze de kansen vooral creëren op basis van de positie van teams op de ranglijst. Dit is ook waar je goede Value Bets kunt vinden: door simpelweg te kijken hoe de vorm van bepaalde teams is ten opzichte van hun positie. Als het team eigenlijk veel beter speelt dan de resultaten laten zien, is de kans groot dat er een keerpunt komt en het begint te winnen. Dit is het moment waarop je actie onderneemt omdat de odds op dat team zeer hoog zullen zijn na verschillende slechte resultaten.

De kick-start van een voetbalteam voorspellen

Het exacte moment voorspellen waarop een team een dergelijke kick-start maakt, kan je heel mooie winst opleveren. Het bekijken van wedstrijden neemt veel tijd in beslag, maar het vergroot je kans om een keerpunt waar te nemen bij een team. Een andere manier om waardevolle weddenschappen te vinden, is door de kansen vroeg in te schatten. Hiervoor verzamel je alle informatie over de betreffende wedstrijd. Dit is vooral belangrijk voor minder belangrijke competities omdat je informatie over een wedstrijd kan verzamelen voordat de bookmakers de odds wijzigen.

Op de hoogte blijven van het sportnieuws

Als twee teams ongeveer even sterk zijn, zal de kans op winst voor beide op ongeveer 2,60 liggen, maar de kansen op team 1 zullen erg snel dalen als de coach van team 2 zegt dat hij zijn sterkhouders zal laten rusten voor de belangrijkste wedstrijd van een paar dagen later. Dit is het moment waarop je snel moet handelen en van de hoogste odds moet profiteren voor team 1. Omdat hun kansen niet langer 33% zijn (aangenomen dat de kansen op beide teams gelijk waren vóór de nieuwe ontwikkelingen) maar ze zijn nu minstens 50 %. Ze zijn het waard om te nemen voor elke prijs boven de 2,00.

Dit is waarom je op de hoogte moet blijven van het laatste nieuws over voetbalweddenschappen en om de forums bij te houden op noodzakelijke informatie als je de beste Value Bets wilt vinden.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.