Unibet

Unibet wedden op voetbal


Wedden op voetbal bij Unibet

Unibet is goksite met veel bekendheid in Nederland onder liefhebbers van wedden op voetbal. Voor de regulering van kansspelend in Nederland had Unibet van veel Nederlanders al de harten gestolen en nu met een officiele licentie als bookmaker in het bezit, lijkt Unibet.nl met een goed ogende website opnieuw veel Nederlanders te kunnen enthousiasmeren met het sportweddenschappen aanbod. In deze Unibet review kijken we naar de laatste stand van zaken bij Unibet Nederland en nemen we alle mogelijkheden voor het wedden op voetbal bij deze bookmaker met je door!

Wat is Unibet?

Het begon bij Unibet, dat van orgine een Zweedse achtergrond heeft allemaal al in 1997. Dit was het jaar dat de bookmaker werd opgericht en begon met weddenschappen online aan te bieden. Unibet mag zich tegenwoordig tot de grotere bookmakers ter wereld scharen en heeft over de hele wereld veel populariteit en miljoenen spelers weten aan te trekken. Unibet richt is voornamelijk bekend geworden om zijn goede aanbod in sportweddenschappen, waarvan een bijzonder groot onderdeel zich op voetbalweddenschappen richt. Ook andere sporten zijn eveneens breed vertegenwoordigd en zowel evenementen of afzonderlijke voorspellingen – bijvoorbeeld politieke winnaars of wedden op naam van baby uit koningshuis – waarop gewed kan worden.

Unibet heeft hoge odds & leuke promo’s

Bij Unibet lijken de odds voor wedden op voetbalwedstrijden gemiddeld gezien van de concurrentie toch vaker net iets hoger te liggen. Dat is gunstig voor ons als wedders! Een hogere Unibet odd betekent namelijk meer winst dat je pakt bij het juist voorspellen van een voetbalweddenschap. Unibet kan zich zeker op veel verschillende markten met weddenschappen vertonen richting het overige aanbod en zijn in brede zin zeer compleet en concurrerend te noemen.

Unibet valt ook op met regelmatig interessante promoties die worden aangeboden op de goksite. Naast een standaard welkomstbonus die Unibet weggeeft wanneer je een account aanmaakt op de site, worden ook bestaande spelers niet vergeten en geregeld beloond op aantrekkelijke promo’s en ander soort bonussen. Unibet speelt op die manier handig in op de bestaande spelers en weet zo ook dit publiek enthousiast te houden voor het plaatsen van weddenschappen op hun site.

Unibet klantenservice

Zit je met vragen tijdens het wedden op Unibet.nl? Met een overzichtelijke FAQ pagina weet Unibet op tal van vragen snel antwoord te geven op waarschijnlijk al je vragen! Wil je toch iemand spreken van het Unibet team, ook dan ben je snel geholpen op de bookmaker site en zit er een team van professionals dag en nacht voor je klaar. De Unibet klantenservice is namelijk 24/7 geopend en biedt daarmee een geweldige service richting haar spelers. Je kan contact opnemen via o.a. live chat, e-mail of door te bellen naar het telefoonnummer vermeld op de site.

Onze Unibet eindbeoordeling

Als we Unibet beoordelen komen we vrijwel op ieder punt tot een positieve uitkomst. In brede zin biedt bookmaker Unibet een uitstekende gokomgeving en ervaring richting spelers. Als we kijken naar specifiek wedden op voetbal bij Unibet.nl denken wij dat je helemaal goed zit, aangezien de bookmaker juist veel aanbod heeft voor voetbalwedden.

De hoge odds van Unibet en vaak leuke promoties, waaronder regelmatig verhoogde odds op bepaalde weddenschappen maken Unibet ook een partij waar weddenschappen plaatsen op voetbal net iets meer te bieden heeft.

Verder is Unibet opvallend goed opgezet qua website en navigeren. Alles heeft een duidelijke en logische plaats, waardoor je zonder al te veel problemen gemakkelijk door de Unibet website kunt navigeren. Dit is niet altijd bij iedere bookmaker even helder en kan soms voor problemen zorgen. Zit je met vragen of kom je er niet uit? Ook hier weet Unibet met een handige FAQ pagina vrijwel op iedere vraag op een duidelijke manier je de juiste weg te wijzen.

Al met al zijn wij zeker enthousiast over wedden op voetbal bij Unibet. Het gokbedrijf heeft een vergunning voor aanbieden van sportweddenschappen en is daarmee een gereguleerde en veilige keuze, wat voor extra veiligheid zorgt richting spelers. Kiezen voor Unibet als Nederlandse consument is naar ons inziens een uitstekende keuze en zal je genoeg te bieden hebben wanneer je wilt wedden op voetbal in Nederland.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.