Unibet

Unibet wedden op voetbal


Wedden op voetbal bij Unibet

Unibet wordt binnenkort verwacht in Nederland. Nog even geduld. Zodra bookmaker Unibet beschikbaar is voor wedden op sport in Nederland hoor je het hier.

Unibet is toch wel onder Nederlanders één van de bekendste bookmakers om een weddenschap op af te sluiten. Voor legalisering in Nederland van kansspelen was Unibet te bezoeken op de Europese website. Het bedrijf bood weddenschappen aan via een EU licentie verkregen vanuit de Malta Gaming Autority. Omdat in Nederland de nodige wetgeving op het huidige online leven ontbrak, bevond Unibet zich in een grijs gebied met aanbieden van kansspelen. Unibet heeft hierdoor jaren een grote Nederlandse aanhang in sportweddenschappen weten te trekken. Nu de nieuwe kansspelwetgeving in Nederland netjes op orde is en via een licentie bookmakers tegenwoordig 100% legaal een verzoek kunnen doen om weddenschappen te kunnen aanbieden, heeft Unibet ook een licentie aangevraagd en gekregen.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.