Tipbet

Tipbet is een bookmaker met Duitse roots. Logisch dus dat er in de afgelopen jaren deals zijn gesloten met clubs als Fortuna Düsseldorf en Bayer Leverkusen. Ondanks deze sterke band met Duitsland is de ambitieuze bookmaker gevestigd in het hart van de online gokindustrie: Malta. Dit bewijst meteen dat de bookmaker het serieus aanpakt. Tipbet.com werd gelanceerd in 2015, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat een stuk verder terug. Sinds 1995 zijn er zelfs al grote aantallen wedkantoren in Duitsland en Oostenrijk te vinden. Deze jarenlange ervaring belooft natuurlijk heel wat voor het online platform van Tipbet.

Tipbet: een bookmaker met prima odds

Laten we meteen beginnen met die ene prangende vraag: hoe goed zijn de quoteringen bij Tipbet? Het antwoord hierop is simpel. Qua quoteringen doet Tipbet het gewoon prima.

De bookmaker houdt precies in de gaten wat de concurrentie doet. Dat levert quoteringen op die redelijk gemiddeld zijn. Toch zijn ook wedstrijden te vinden waarmee Tipbet de concurrentie aftroeft. Kijk maar eens naar een duel uit de Spaanse competitie tussen Real Madrid en Deportivo La Coruña (seizoen 2017/2018). Alle bookmakers zijn het erover eens dat de Madrilenen de wedstrijd makkelijk moeten kunnen winnen. Dit levert bij Tipbet de volgende quoteringen op:

  • (1) Winst voor Real Madrid: 1.15
  • (x) Gelijkspel: 9.50
  • (2) Winst voor Deportivo: 16.50

Met deze cijfers laat Tipbet grote namen als Unibet en Bwin achter zich. Unibet maakt de verdeling als volgt: (1) 1.15, (x) 9.00, (2) 14.00. Bwin laat net weer andere cijfers zien: (1) 1.12, (x) 8.75, (2) 16.00. Deze ene wedstrijd maakt wel duidelijk dat Tipbet een bookmaker is om in de gaten te houden.

De Tipbet website: stijlvol en gebruiksvriendelijk

De quoteringen bij Tipbet zijn alvast veelbelovend. Maar daarmee ben je er nog niet. De websitie moet ook uitnodigen om een gokje te wagen, anders is de kans groot dat je op zoek gaat naar een andere bookmaker.

De website van Tipbet maakt meteen nieuwsgierig. Voor het design is uitgegaan van de kleuren die ook al in het logo te vinden zijn: zwart, wit en rood. De sportfoto’s op de homepage laten bovendien zien dat dit dé plek is voor voetbal-, basketbal- of tennisweddenschappen. Een grappig extraatje is dat je zelf kunt kiezen tussen een ‘light theme’ en een ‘dark theme’. Zo voel je je nog beter thuis bij deze bookmaker.

Een mooi design is een goed begin, al zijn functionaliteit en snelheid factoren die minstens zo belangrijk zijn. Tipbet lijkt echt te begrijpen wat een gokker nodig heeft. De site is overzichtelijk ingedeeld en je schakelt snel tussen de ene en de andere pagina. De bookmaker heeft echt een website gecreëerd die zeer gebruiksvriendelijk is.

Veel voetbal, weinig andere sporten

Het logo van Tipbet bestaat uit twee elementen: de naam Tipbet én een voetballer in actie. Met dit logo maakt de bookmaker meteen duidelijk waar de focus op ligt. Het aanbod voor voetballiefhebbers is groot. Je kunt kiezen voor pre-match weddenschappen of live weddenschappen. En ga je voor een wedstrijd uit de Duitse Bundesliga, de Nederlandse Eredivisie of ben je meer iemand die gokt tijdens het EK of WK? Per wedstrijd is het aanta wedopties ook zeker niet verkeerd. Van een Over/Under weddenschap tot Even/Oneven of gokken op de periode waarin het eerste doelpunt valt: Tipbet biedt genoeg mogelijkheden om het gokken voor iedereen interessant te houden.

Voor voetbal kun je dus prima bij Tipbet terecht. Als fanatieke gokker wil je alleen ook weleens iets anders. En dan heeft Tipbet toch een stuk minder te bieden dan andere bookmakers. Behalve voetbal zijn er slechts 15 andere sporten waar je op kunt wedden. Het zijn wel de sporten die het populairst zijn onder gokkers. Denk dus aan basketbal, ijshockey, tennis en darts. Opvallend is dat ook een sport als paardenrennen ontbreekt. Dat terwijl paardenrennen toch dé sport is waar het in de gokwereld ooit mee begon.

Iedereen kan gokken bij Tipbet

De droomt er misschien van om met grote bedragen te gokken en zo in één klap een flinke som geld te verdienen. Helaas is dit voor de meeste gokkers niet weggelegd. Een tientje of vijftig euro is een bedrag dat waarschijnlijk beter bij je past.

Tipbet is zo’n bookmaker die iedereen verwelkomt, hoe groot of klein het budget ook is. Dat betekent automatisch dat de minimale inzet aan de lage kant is. Enkelvoudige weddenschappen zijn af te sluiten vanaf € 1,-. Ga je voor een systeemweddenschap? In dat geval is € 0,10 per wedstrijd al voldoende. Uiteraard leveren zulke kleine bedragen maar weinig winst op. Denk dus goed na hoeveel geld je voor elke weddenschap reserveert.

Ga voor een stortingsbonus van 100% of 200%

Er zijn verschillende redenen om voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Een goede welkomstbonus is één van die redenen. Tipbet heeft voor nieuwe spelers een bonus klaarliggen die meteen vragen oproept. Je mag namelijk kiezen voor een 100% stortingsbonus of een 200% stortingsbonus. Een makkelijke keuze, zou je zeggen. Maar toch is het verstandig om je eerst in beide varianten te verdiepen voordat je de bonus claimt.

De 100% bonus

Bij de 100% bonus wordt het bedrag van je eerste storting door Tipbet verdubbeld. Hierbij geldt wel een maximum van € 100,-. De voorwaarden zijn streng. Wie niet uit Oostenrijk, Duitsland, Malta, Luxemburg, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland of Brazilië komt, moet het bonusbedrag maar liefst 15 keer rondspelen. Weddenschappen met quoteringen onder de 1.90 tellen hierbij niet mee. Hoewel 15 keer rondspelen meer is dan bij veel andere bookmakers, heeft Tipbet wel één voordeel: een tijdslimiet is er niet.

De 200% bonus

De welkomstbonus van 200% klinkt misschien aantrekkelijker, maar houd in je achterhoofd dat deze bonus bedoeld is voor spelers die liever kleinere bedragen storten. De maximale storting van € 25,- levert je een bonus van € 50,- op. Om het geld te innen, moet je het bonusbedrag ten minste 18 keer rondspelen. Ook hier is er geen tijdslimiet zodat je echt de kans krijgt om van die welkomstbonus van Tipbet te profiteren.

Tipbet: Een bookmaker met interessante promotieacties

De taak van een bookmaker is om sportweddenschappen zo spannend mogelijk te houden. Dat kan bijvoorbeeld met scherpe odds, maar ook met interessante acties. Tipbet heeft een promotiepagina die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe acties. Zo krijg je misschien € 5,- terug als je een weddenschap verliest uit de Amerikaanse NBA-competitie. Of ga voor een combi-bet bij de grote Europese voetbalcompetities en ontvang een bedrag van maximaal € 100,- terug als je één van de weddenschappen verliest.

Hoewel dit soort acties interessant zijn, vallen ze toch in het niet bij de Super Combi Bonus. Deze bonus is ideaal voor gokkers die graag meerdere weddenschappen tegelijk aangaan. Normaal gesproken is zo’n multi-bet een slimme manier om de odds te verhogen. Maar bij Tipbet kun je ook nog eens maximaal 50% extra krijgen bovenop de winst. Daarvoor moet je wel 16 tot 20 weddenschappen combineren. Speel je liever iets meer op safe? Bij een combinatie van 4 tot 5 weddenschappen krijgt je winst toch nog een boost van 5%.

Zo regel je je geldzaken bij Tipbet

Je moet je financiën goed op orde hebben als je gaat gokken. En ook belangrijk: de bookmaker moet alles op orde hebben zodat je veilig geld kunt storten en snel een uitbetaling kunt aanvragen. Bij Tipbet is alles prima geregeld. Geld storten kan met veilige betaalmethodes zoals creditcard, Skrill, Neteller, Paysafecard en Giropay. Het minimale stortingsbedrag is € 10,-. Ditzelfde bedrag is nodig om de winst uit te laten betalen naar je creditcard of e-wallet. Wil je het geld direct op je bankrekening laten storten? In dat geval kun je een uitbetaling aanvragen vanaf € 25,-.

Gokken of een uitbetaling aanvragen via je mobiel

Via de website van Tipbet regel je alles in een paar minuten. Toch wil je niet verplicht zijn om een laptop of desktop op te zoeken wanneer je een weddenschap wilt plaatsen of een uitbetaling wilt aanvragen. Bij Tipbet regel je alles net zo makkelijk via je mobiel of tablet als via je computer. Hiervoor kun je gebruikmaken van de mobiele website óf de app.

De app is in dezelfde stijl als de gewone website van Tipbet. Ook qua gebruiksvriendelijkheid maakt het weinig uit of je onderweg op je mobiel of thuis vanachter je computer aan het gokken slaat. Dit is echt een troef waarmee Tipbet veel van de concurrenten weet te verslaan.

Klantenservice: eindelijk betere bereikbaarheid met de live chat

Wanneer je in Duitsland of Oostenrijk een wedkantoor van Tipbet binnenloopt, krijg je meteen antwoord op je vragen. Bij een online platform werkt dat toch anders. Gelukkig biedt Tipbet genoeg mogelijkheden om contact op te nemen met één van de klantenservicemedewerkers, die 24/7 beschikbaar zijn.

Voor algemene vragen heeft Tipbet (net als veel andere bookmakers) een speciale FAQ-pagina opgesteld. Deze is niet heel uitgebreid, dus vaak zul je toch bij de klantenservice terechtkomen. En die klantenservice heeft enige tijd geleden een positieve verandering ondergaan. Lange tijd was Tipbet namelijk alleen bereikbaar via e-mail ([email protected]) en een contactformulier op de website. Inmiddels is daar ook een live chat bij gekomen. Hiermee kan Tipbet zich pas echt scharen in het rijtje van goede, servicegerichte bookmakers.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.