PSV treft de poule des doods in Champions League

Champions League

Wat zal de Champions League de Nederlandse clubs brengen dit seizoen? Door het bereiken van de poule-fase door zowel Ajax als PSV stromen er al heel wat miljoenen de kas binnen van deze clubs. Maar is er wel sportief succes te halen? PSV is bijvoorbeeld ingeloot bij drie Europese topclubs: Barcelona, Inter Milaan en Tottenham Hotspur. Het speelt zijn eerste wedstrijd in Nou Camp tegen Barcelona dat in topvorm verkeert. Bij winst vangt de hardnekkige fan die gaat wedden op voetbal en ondanks alle odds op zijn cluppie heeft ingezet voor elke euro 29 euro bij de bookmaker! Winst voor Barcelona levert 1,12 euro op (bij Betsson).

Topper uit de Premier League

Tottenham is de nummer drie van het vorig seizoen in de Premier League. Het was een van de weinigen die Man City enig tegenspel kon bieden in diens onstuitbare opmars naar de titel. De club uit London speelt in witte shirts en het oude stadion heette White Heart Lane. Tegenwoordig speelt het zijn thuiswedstrijden het Wembley Stadion, in afwachting van de oplevering van het nieuwe stadion. De grootste ster is een bekende voor de Nederlandse voetballiefhebber. Toen Christian Eriksen Ajax verliet zullen weinigen hebben kunnen bevroeden dat hij de onbetwistbare leider van een dergelijk grote club zou worden. Andere bekende topspelers bij de Hotspurs zijn Toby Alderweireld en Jan Verthongen, beide ook afkomstig van Ajax. Het wordt algemeen aangenomen dat de Spurs met Inter zullen strijden om de tweede plaats.

De klassieke cup-fighter uit Milaan

De Italianen in blauw en zwart uit Milaan staan bekend om hun vechtersmentaliteit. De laatste jaren waren de resultaten pover maar er wordt aan een nieuw team gewerkt en komst van de Nederlander Stefan de Vrij is daar een van de bouwstenen voor. Een andere bekende is de Kroaat Ivan Perisic, bekend van het afgelopen WK. In de poule des doods spelen alleen teams die al heel wat Europese prijzen in de wacht hebben gesleept. Inter heeft bijvoorbeeld al drie keer de Europa Cup 1/Champions League gewonnen. De laatste keer was met Wesley Schneijder in de gelederen toen in Madrid Bayern München werd verslagen. Wat zijn de kansen van PSV tegen dit Inter? Met de jonge trainer mark van Bommel lijkt er wel een nieuwe weg in te zijn geslagen. Maar hoe hoog het topniveau van dit team reikt is moeilijk in te schatten.

FC Barcelona verkeert in topvorm

Wedden op FC Barcelona levert je bij de bookmakers weinig op en valt over het algemeen weinig aan te verdienen in de poulefase. Tenminste niet als je op een overwinning van Messi en consorten gokt. Toch is het alweer drie jaar geleden dat Andres Iniesta de beker omhoog mocht houden na het winnen van de Champions League. Dit nieuwe seizoen zijn de verwachtingen echter weer hooggespannen. Met zijn sterren Messi, Rakitic en Suarez is Barcelona lijkt Barça onverslaanbaar. Het is dan ook niet zo gek dat een overwinning van PSV zo’n hoge quotering krijgt bij een voetbalweddenschap. Een voetbalhumorist stelde zelfs als de vraag hoeveel de uitslag zou zijn als PSV niet op zou komen dagen. Gevreesd wordt voor een flink pak slaag, maar daar ligt wellicht juist een kans voor de diegene die willen gokken op deze voetbalwedstrijd. Zo eenvoudig zijn de Eindhovenaren dit seizoen – dat nog jong is – niet te verslaan.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.