Premier League: Grote verwachtingen voor Manchester United tegen Liverpool

De Engelse Premier League staat bekend om haar boeiende wedstrijden en de hoge quoteringen die daarbij horen bij de bookmakers. Voor degenen die willen gokken op topwedstrijden in Engeland, bieden de bookmakers aantrekkelijke odds, vooral bij het duel tussen Manchester United en Liverpool. Lees snel mee om achter de laatste odds te komen voor dit Engelse duel tussen Man United tegen Liverpool!

Maximale beloningen bij een gelijkspel

De hoogste beloningen zijn te vinden bij een gelijkspel tussen deze twee voetbalgiganten op Old Trafford. Gokkers kunnen tot wel 4.46 keer hun inzet verdienen als de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Durf jij in te zetten op een gelijkspel, of zijn de odds je te mooi om waar te zijn en zit gelijkspel er volgens jou niet in.

Dikke odds bij een overwinning van Manchester United

Bovendien keren de bookmakers tot 4.34 keer de inzet uit als trainer Ten Hag en zijn team erin slagen om de overwinning voor eigen publiek binnen te halen.

Potentiële winst bij een zege van Liverpool

Als Liverpool triomfeert op Old Trafford, kunnen gokkers op Weddenvoetbal.nl tot wel 1.72 keer hun inzet verdienen. Het loont dus zeker de moeite om deze wedstrijd en de bijbehorende quoteringen in de gaten te houden voor een mogelijke winstgevende voorspelling.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.