Nog eventjes gokken op transfers

Gokken op voetbal transfers

Veel Europese voetbalcompetities zijn inmiddels weer begonnen. Ook in de Nederlandse stadions kunnen we alweer genieten van de wedstrijden in de Eredivisie. Ondanks dat is de transfermarkt nog steeds niet gesloten. Tot 31 augustus kunnen spelers de overstap naar een andere club maken. Dat betekent dat de transferweddenschappen bij diverse bookmakers nog altijd open staan. 

De laatste mogelijkheden voor een overstap

Elk voetballand heeft zijn eigen deadline als het gaat om transfers. Zo zijn de Italiaanse en Engelse transfermarkten inmiddels gesloten. Toch zijn er ook genoeg grote voetballanden die 31 augustus aanhouden als sluitingsdatum. Behalve Nederland zijn dit onder andere België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Schotland, Wales, Kroatië en Denemarken. Wie op het laatste moment van club wil veranderen, heeft dus zeker nog mogelijkheden om een deal rond te krijgen. 

Geruchten, geruchten en nog meer geruchten

De geruchtenmachine draait op volle toeren. Vooral de geruchten omtrent de Belg Eden Hazard worden steeds sterker. De Chelsea-speler werd eerder nog gelinkt aan grote clubs als Real Madrid en FC Barcelona. Maar het lijkt erop dat Chelsea er alles aan doet om de aanvallende middenvelder te behouden. Naar verluidt gaat Hazard wekelijks 330.000 euro verdienen als hij bijtekent. Logisch dus dat de bookmakers lage quoteringen hanteren als je geld inzet op de weddenschap ‘Hazard blijft bij Chelsea’. Eerder gingen er al geruchten dat Real Madrid geïnteresseerd zou zijn in Neymar. In een officieel statement liet De Koninklijke weten dat een bod op de populaire voetballer geen optie was. Nu biedt zo’n statement natuurlijk geen zekerheid, maar het lijkt erop dat Neymar inderdaad bij Paris Saint-Germain blijft. Ajacied Matthijs de Ligt droomde stiekem ook al van een transfer naar een van de grote Europese clubs. Dit jaar was er interesse vanuit Tottenham Hotspur, Manchester City, Real Madrid en FC Barcelona. Inmiddels is de kans op een transfer steeds kleiner geworden. Bookmaker Mr Green gelooft er duidelijk in dat De Ligt in seizoen 2018/2019 gewoon bij Ajax voetbalt. Op gepaste afstand gevolgd door een overstap naar FC Barcelona, Bayern München en Paris Saint-Germain.

Welke weddenschappen zijn nog de moeite waard?

Hoe dichterbij de deadline komt, hoe meer vertrouwen bookmakers krijgen in hun oordeel. Dat is wel te zien aan de actuele quoteringen. Bij spelers als Eden Hazard, Neymar en Matthijs de Ligt levert het maar weinig op als je erop gokt dat er geen transfer komt. Je kunt bij deze spelers natuurlijk je geld inzetten op een overstap. Maar de kans wordt met de dag groter dat je de weddenschap verliest. Moet je deze weddenschappen zo laat in de transferperiode dan negeren? Zeker niet, want er zijn enkele voetballers waarover echt nog twijfel is. Hoe zit het bijvoorbeeld met Ola Toivonen? Misschien blijft hij bij Toulouse, maar een overstap naar Malmö FF is zeker niet uit te sluiten. Ook over de Spaans-Braziliaanse speler Rodrigo Moreno is nog veel twijfel bij bookmakers als Betfirst en Unibet. Blijft hij bij Valencia of komt er toch een overstap naar Real Madrid? Je moet wel opschieten met dit soort transferweddenschappen. Want als een op handen staande deal eenmaal in de media verschijnt, kun je een mooie winst wel vergeten.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.