Nog even wedden op de landskampioenen van Europa

Gokken kampioen voetbal - Wedden op voetbal

De Europese voetbalcompetities beginnen inmiddels op zijn eind te lopen. Dat betekent dat het almaar spannender wordt. Want welke clubs worden er aan het einde van het seizoen tot landskampioen gekroond? In de Franse competitie is er weinig twijfel meer mogelijk. Paris Saint-Germain gaat de titel namelijk zo goed als zeker prolongeren. Wedden op de kampioen van de Ligue 1 heeft bij veel bookmakers dan ook weinig zin meer. In een paar andere Europese competities heerst er nog wel veel spanning. Wie bij de bookmaker nu inzet op de landskampioenen, gaat zeker een interessant slot van het voetbalseizoen tegemoet.

Het is weer een mooie strijd tussen Ajax en PSV

In de Eredivisie kan er na 29 speelrondes nog van alles gebeuren. Lange tijd zag het ernaar uit dat PSV de titel binnen ging halen. Maar inmiddels is Ajax aan een flinke opmars bezig. Sterker nog: sinds afgelopen weekend hebben de Amsterdammers de koppositie overgenomen van PSV. De verschillen zijn minimaal. Met 71 punten voor zowel Ajax als PSV is het vooralsnog het doelsaldo dat de volgorde bepaalt. Gokkers kunnen natuurlijk volop meeprofiteren van het feit dat het aan de kop van de Eredivisie zo spannend is. Zet je geld in op een titel voor Ajax of toch voor PSV? De bookmakers geloven er inmiddels steeds meer in dat de schaal in Amsterdamse handen komt. De quoteringen bij winst voor Ajax liggen rond de 1.50. Een landskampioenschap voor PSV kan je met quoteringen van 2.20 à 2.50 net wat meer geld opleveren.

Wie wordt kampioen van Duitsland?

Ook bij onze oosterburen is het in de competitie nog behoorlijk spannend. Borussia Dortmund en Bayern München zijn dit seizoen dé hoofdrolspelers van de Bundesliga. Afgelopen weekend stonden beide clubs tegenover elkaar in het stadion van Bayern. Veel Duitse voetbalfans hoopten dat het Borussia zou lukken om de voorsprong na deze uitwedstrijd te vergroten van 2 naar 5 punten. Maar dat liep anders. Bayern wist met maar liefst 5-0 te winnen, waardoor de rollen opeens zijn omgedraaid. De club uit München voert inmiddels de Bundesliga aan, met 64 tegen 63 punten. De bookmakers verwachten dat Bayern deze kleine voorsprong niet meer uit handen gaat geven. Een weddenschap levert quoteringen op die rond de 1.30 liggen. Denk je dat Borussia toch nog een sterke eindsprint in petto heeft? In dat geval kun je zomaar 3,5 keer je inzet terugverdienen.

Spanning in de Britse Premier League

Net als in Nederland en Duitsland zijn er in Engeland nog twee clubs over die landskampioen kunnen worden. De strijd in de Premier League gaat tussen Liverpool (82 punten) en Manchester City (80 punten). Beide clubs weten de laatste weken wedstrijd na wedstrijd te winnen. Manchester City moet dus hopen dat Liverpool snel een keer punten laat liggen. De bookmakers zijn er niet van overtuigd dat dat gaat gebeuren. Met quoteringen van ongeveer 1.55 bij een titel voor Liverpool tegen 2.50 bij een overwinning voor Manchester hebben de wedkantoren hun keuze wel gemaakt. Al kan dat na de wedstrijden van komend weekend natuurlijk gewoon weer veranderen. 

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.