Meer winst met een HT/FT weddenschap

HT/FT weddenschap

Nu het nieuwe voetbalseizoen weer goed op gang is, zijn er volop mogelijkheden om te gokken. Is een standaard 1X2 weddenschap voor jou niet uitdagend genoeg? Ga dan eens voor een halftime/fulltime weddenschap. Hierbij ga je twee weddenschappen aan bij één enkele wedstrijd. Beide voorspellingen moeten uitkomen om de weddenschap te kunnen winnen. Het grotere risico dat je neemt, wordt wel weer gecompenseerd met hogere quoteringen. Deze weddenschappen zijn dus zeer interessant voor iedereen die graag zoveel mogelijk winst maakt.

Zo werkt de halftime/fulltime weddenschap

Bij een goede voetbalmatch is het 90 minuten lang spannend. Soms is het in de eerste helft nog aftasten, maar vaak laat één van de teams tijdens de eerste 45 minuten al zien dat er de nodige strijdlust is. Een goede eerste helft geeft dan ook vertrouwen voor de rest van de wedstrijd, zelfs als er niet gescoord is. Toch is er uiteindelijk maar één vraag die echt belangrijk is: wie neemt aan het einde van de wedstrijd de drie punten mee naar huis?

De halftime/fulltime (HT/FT) weddenschap combineert beide elementen. Je zet namelijk geld in op het resultaat na de eerste helft én het resultaat na 90 minuten voetbal. Daarbij maakt het niet uit hoe vaak de bal in het doel gaat. Het enige dat de bookmakers willen weten is of de thuisclub voor staat/wint (1), de uitploeg voor staat/wint (2) of dat het gelijkspel is (X). De weddenschap X/1 geeft aan dat je verwacht dat het bij rust gelijkspel is, maar dat de thuisclub de overwinning in de tweede helft toch nog naar zich toe weet te trekken. Bij 2/2 heb je er alle vertrouwen in dat de bezoekende ploeg in de eerste helft al weet te scoren en die voorsprong niet meer uit handen geeft. In totaal zijn er bij de halftime/fulltime weddenschap negen combinaties mogelijk. Maar let op: als één van beide voorspellingen niet klopt, verlies je de weddenschap. Zo maakt het bij een X/1 weddenschap niet meer uit of de thuisploeg de wedstrijd wint als het bij rust geen gelijkspel is. 

Wat doet een HT/FT weddenschap voor de quoteringen?

Een halftime/fulltime weddenschap is nauw verwant aan de reguliere 1X2 weddenschap. Toch levert HT/FT veel meer op doordat je extra risico neemt. Bij een Eredivisie wedstrijd tussen AZ en Vitesse laat bookmaker Unibet de volgende quoteringen zien: 1.75 bij winst voor AZ, 4.25 bij een gelijkspel en 4.30 bij winst voor Vitesse. De verwachting is dus dat de Alkmaarders in eigen huis gaan winnen. Maar de route naar die overwinning toe is nog een grote vraag. Denk je dat AZ al in de eerste helft voor komt te staan en ook wint? Dan nemen de quoteringen toe van 1.75 naar 2.65. Verwacht je dat de wedstrijd in de eerste 45 minuten in balans blijft en AZ pas in de tweede helft het verschil maakt? In dat geval krijg je al 5,30 euro terug voor elke euro die je inzet. Een halftime/fulltime weddenschap is dus een handige manier om de potentiële winst wat op te krikken.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.