Manchester United favoriet bij bookmakers voor winnen Europa League 2020/2021

Bij de wedkantoren lijkt het inmiddels een uitgemaakte zaak wie de felbegeerde Europa League titel dit seizoen pakt. Manchester United is nu duidelijke de favoriet bij bookmaker om de Europa League te winnen. Dit werd voornamelijk zo door de bookmakers ingeschat toen ze AS Roma met 6-2 versloegen in de heenwedstrijd. De bookmakers lijken ervan overtuigd te zijn dat de mannen van Ole Gunnar Solskjaer volgende maand de trofee in de wacht zullen slepen.

Villarreal is bij de bookies als runner-up favoriet nadat ze Arsenal met 2-1 versloegen in de eerste ronde van het tweeluik. Hoewel die halve finale nog lang niet voorbij is nadat de Gunners een uitdoelpunt scoorden via Nicolas Pepe.

Je krijgt bij Toto sportweddenschappen als Manchester United de Europa League wint 1.48 keer je inzet uitbetaald. De tweede grootste kanshebber krijgt een stuk hogere odds mee en levert je 4.35 keer je inleg op. De bookmakers zien dit scenario dus duidelijk niet zo snel gebeuren.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.