Gokken op winnaars bij voetbalgokken

Gokken op winnaars

Een van de meest gespeelde opties bij voetbalgokken is het wedden op winnaars. Dat houdt in dat je inzet op het team of de speler waarvan je denkt dat het de wedstrijd wint. Deze eenvoudige spelvorm is verreweg de meest gebruikelijke manier van inzetten en het is ook de oudste spelvorm. Je kunt ervoor kiezen om afzonderlijke weddenschappen te spelen, wat betekent dat je op één wedstrijd tegelijk speelt. Maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere wedstrijden te combineren. Als je meer overeenkomsten op dezelfde wedbriefje selecteert, verhoog je de kansen en je potentiële winst.

Een single of een combo spelen

Als je ervoor kiest om te spelen op winnaars bij een online wedkantoor, kun je dus beslissen of je een enkele of een combinatieweddenschap wilt spelen. Als je slechts op één wedstrijd wilt spelen, betekent dit dat je single bet speelt. Bij een combi-weddenschap (combo) wordt de inzet vermenigvuldigd met de kansen die je krijgt. Je krijgt bij een single bijvoorbeeld 10 euro x 2.00. Als je inzet succes heeft krijg je 20 euro uitgekeerd. Als je ervoor kiest om in meer dan één wedstrijd te spelen op winnaars, wordt elk spel met elkaar vermenigvuldigd. Bijvoorbeeld 2.00 x 1.80 x 3.50 = 7.10. Je inzet wordt dan vermenigvuldigd met deze kansen en bij 10 euro inzet maak je dus kan op een uitkering van 71 euro. Dat is al een stuk aantrekkelijker!

Inzetten op outrights

Je kunt ook kiezen voor een inzet op de lange termijn. Dit betekent dat je voorspelt wie de winnaar wordt van een evenement dat nog lang duurt of zelfs nog niet eens begonnen is. Je anticipeert op de uitkomst tijdens of voor  aanvang van een competitie of toernooi. Hier zijn vaak mooie winsten te boeken, maar het betekent ook dat je het geld dat je inzet soms heel lang moet missen en dat je geduld moet hebben. Je wijst bijvoorbeeld aan welk team de Champions League, Nations League, Eredivisie of zelfs het WK in Qatar wint. Voor dat laatste evenement staat Brazilië nu alweer als topfavoriet geboekt, terwijl het pas in 2022 verspeeld wordt. Denk jij dat er nu outsiders zijn die tegen die tijd topfavoriet zijn? Nederland misschien? Profiteer van een mooie quotering en wacht, wacht, wacht…

De lol van een Aziatische Handicap

Als je op voetbalwinnaars speelt, is Asian Handicap een goede optie. Deze manier van wedden is in principe gebaseerd op welk team wint, maar toch verschilt het van het klassieke 1X2-spel. Met Asian Handicap is er geen gelijkspel, maar met deze spelvorm zijn er slechts twee uitkomsten. De bookmakers geven beide teams een handicap om de wedstrijd te starten, waardoor het interessanter wordt om wedstrijden te volgen waarbij één team de torenhoge favoriet is. In de meeste gevallen biedt dit soort spelvormen betere kansen dan de klassieke 1X2-spellen en je beleeft er veel lol aan, doordat jij heel anders naar een wedstrijd gaat kijken dan de mensen om je heen.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.