Ga jij al voor de hoogst mogelijke winst?

Voetbal gokken

Als fanatiek gokker doe je er vast alles aan om zoveel mogelijk winst te maken. Je gaat op zoek naar aantrekkelijke quoteringen, bereidt je nauwkeurig voor op je weddenschappen én je denkt goed na over de inzet. Maar er zijn nog meer (vaak simpele) manieren waarop je de winst kunt verhogen.

Hogere odds met een combi bet

Hoeveel winst je met een weddenschap maakt, hangt natuurlijk af van de quoteringen. Risico nemen levert automatisch hoge odds op. Maar daarbij moet je wel de juiste balans zien te vinden. Je kunt bijvoorbeeld geld inzetten op een overwinning voor De Graafschap, maar de kans is erg klein dat de Superboeren de uitwedstrijd tegen Feyenoord winnen. En dan gaan die mooie quoteringen van 20.00 à 25.00 toch aan je voorbij. Als alternatief kun je daarom beter kiezen voor een combi bet, waarbij je verschillende weddenschappen op je wedbriefje combineert.

Meervoudige weddenschappen hebben één groot voordeel: de quoteringen van alle bets worden met elkaar vermenigvuldigd. Dit levert direct een extra hoge winst op. Tenminste, als je alle weddenschappen wint. Wees daarom wel verstandig en kies voor odds die maximaal rond de 2.00 liggen. 

Combi Boosts bij geselecteerde weddenschappen

Bookmakers weten als geen ander dat gokkers op zoek zijn naar een zo hoog mogelijke winst. Daarom hebben veel wedkantoren een aparte pagina met zogenaamde Combi Boosts. Op deze plek staan een aantal geselecteerde weddenschappen waar de bookmaker extra veel geld voor over heeft. Je hebt dus niet de vrije keuze, maar hoe erg is dat als je kunt profiteren van verhoogde quoteringen? 

Verdien extra speelgeld met bonusacties

Bonusacties horen bij de online gokwereld. Er is voor bookmakers geen makkelijkere manier om spelers te trekken dan met interessante bonussen. Nu moet je niet verwachten dat je meteen rijk wordt van deze acties, maar ze kunnen wel helpen om de winst te verhogen. Een 100% stortingsbonus als welkomstcadeau levert al snel tientallen euro’s extra speelgeld op. Ook andere acties kunnen interessant zijn. Misschien beloont jouw bookmaker je wel met een gratis weddenschap van 10 euro als je inzet op de Premier League of Eredivisie. Met zo’n actie kun je winst maken zónder dat je het risico loopt om je inzet kwijt te raken. Lees wel altijd even de voorwaarden door voordat je je vol overgave op een bonusactie stort.   

Quoteringen vergelijken bij verschillende bookmakers

Heb je een vaste bookmaker waar je naartoe gaat voor je weddenschappen? Dan wordt het hoog tijd om deze gewoonte te doorbreken. Om bij elke weddenschap te profiteren van de hoogste quoteringen, kun je namelijk het beste bij meerdere bookmakers rondkijken. Bij de TOTO kan je in Nederland voor wedden op voetbal terecht. Het kan zeker geen kwaad om een account aan te maken bij twee of drie bookmakers. Dit geeft je de vrijheid om bij elke wedstrijd de odds met elkaar te vergelijken. En je profiteert ook meteen van de verschillende bonusacties die de bookmakers hebben lopen.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.