Euro 2021 voorspellingen voor Oranje met Nederland in Groep C

Van alle groepen die zijn toegewezen voor het Euro 2021, is Groep C een bijzondere groep, waarbij sommige wedstrijden toch lastig te voorspellen zijn. Al mag duidelijk zijn dat op papier Nederland de absolute favoriet is voor de groepwinst. Bekijk onze Euro 2021 Groep C-voorspellingen voordat we verder gaan:

Nederland vs Oekraïne – Nederland wint 1.55 – Toto

Houd er rekening mee dat de odds die hier worden gepresenteerd wellicht niet meer actueel zijn en zijn geplaatst op het moment van schrijven. Bookmakers willen namelijk nog geregeld de hoogtes van quoteringen aanpassen. Bijvoorbeeld door nieuwe informatie relevant aan het voetbalteam of een slechte vorm die steeds zichtbaarder wordt bij oefenduels.

Wij wedden op winst voor Nederland tegen Oekraïne

Hoewel sommigen misschien zeggen dat deze uitkomst niet zo voor de hand liggend is – hoe graag we ook willen – maar Oranje presteert niet constant helaas, denken we dat deze wedstrijd op basis van de recente vorm zal eindigen met een overwinning voor Nederland. Als je kijkt naar recente resultaten met betrekking tot de WK-kwalificatiewedstrijden en de UEFA Nations League, is Nederland veel succesvoller geweest en hebben ze beter voetbal gespeeld. Een weddenschap voor winst op Oranje tijdens de eerste wedstrijd tegen Oekraïne, is dus de logische keuze bij de bookmaker!

Kwalificeren

Als een van de meest aantrekkelijke sportweddenschappen om voor te gaan, kun je voetbalwedden op welke teams zich uiteindelijk zullen kwalificeren via Groep C. Om zich te kwalificeren, moeten deze teams natuurlijk als 1e of 2e eindigen, maar hoewel Nederland en Oekraïne de favorieten zijn om door te gaan , zouden we voor Oostenrijk gaan omdat de kans groter is!

Groepwinst

Proberen te kiezen welke teams zich uiteindelijk via de groep zullen kwalificeren, is veel gemakkelijker dan kiezen welk team de groep zou kunnen winnen. Maar dat gezegd hebbende, riskante weddenschappen hebben meestal betere kansen en dus een beter rendement. Dus als je een team wilt kiezen om de groep te winnen, is het moeilijk om verder te kijken dan Nederland. Ze zijn absoluut favoriet, en op 1.40 – dit zijn geen slechte kansen!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.