De Nations League Final Four

Nations League

Iedere profvoetballer droomt ervan om ooit wereldkampioen of Champions League winnaar te worden. Ook het landskampioenschap is een titel om trots op te zijn. De Nations League staat misschien nog niet in deze lijst met meest prestigieuze toernooien, maar bij de Final Four staat er zeker wat op het spel. Wie de Nations League wint, strijkt namelijk een bonus op van 6 miljoen euro. Voor de verliezend finalist ligt er alsnog 4,5 miljoen klaar. Best een lucratief toernooi dus! Het Nederlands elftal is nog in de race om de eerste Nations League winnaar ooit te worden. Maar dan moet het in de halve finale wel eerst zien te winnen van Engeland. 

De Final Four: wie is er in vorm?

Het is alweer een tijd geleden dat Nederland moest uitkomen in de Nations League. Als een van de groepswinnaars in Divisie A heeft Oranje zich in ieder geval gekwalificeerd voor de play-offs. Mocht plaatsing voor het EK via de reguliere kwalificaties niet lukken, dan heeft het team van Koeman dus altijd nog een extra kans. Al is de route via de play-offs hopelijk niet nodig om het EK te halen.

De Final Four van Nations League heeft helemaal niets te maken met EK van 2020. Er vallen geen tickets te verdienen, maar het laat wel zien welke landen in vorm zijn. En met nog een jaar tot aan het Europees kampioenschap is dat best interessant. De goedgevulde prijzenpot is daarnaast natuurlijk een mooi extraatje.

Zo ziet het schema van de Final Four eruit

De Final Four van de Nations League heeft een aantal verrassende namen opgeleverd. Geen Duitsland, geen Spanje en ook geen Frankrijk of Italië. In plaats daarvan zien we komende week de volgende twee halve finales:

 

  • Woensdag 5 juni (20.45 uur): Portugal – Zwitserland
  • Donderdag 6 juni (20.45 uur): Nederland – Engeland

Na deze twee halve finales hoeven we niet lang te wachten op het finalestuk van de Nations League. Op zondag 9 juni wordt om 16.45 uur de troostfinale gespeeld in het stadion van Guimarães. Een paar uur later, om 20.45 uur, is in Porto de aftrap van de eerste Nations League finale ooit. Levert dit toernooi voor Oranje extra vertrouwen op richting de kwalificatiewedstrijden of moeten Koeman en consorten hun meerdere erkennen in Engeland, Portugal of Zwitserland? De bookmakers hebben hun mening al klaar.

Dit zeggen de bookmakers!

De Nations League is niet het meest spannende voetbaltoernooi. Toch biedt dit een extra kans om Oranje in actie te zien en om te kijken of ze zich nog steeds kunnen meten met bijvoorbeeld de Britten en Portugezen. En het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om weer eens op het Nederlands elftal te wedden.

Je kunt nu alvast gaan wedden op de twee halve finales van de Nations League. Voor Zwitserland ziet het er in ieder geval somber uit. De verwachting is dat zij het afleggen tegen het sterke Portugese voetbalelftal. De wedstrijd tussen Nederland en Engeland wordt volgens de bookmakers een stuk spannender. Bij winst voor Oranje liggen de quoteringen rond de 2.85 à 3.00. Winst voor Engeland levert 2.35 à 2.45 keer je inzet op. Plaats je weddenschap en kijk wat de Nations League jou brengt!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.