De bookmakers maken de balans op na de kwartfinales

Bookmakers kwartfinale WK 2018

Het WK voetbal is alweer gevorderd tot de halve finales. En dat betekent dat de bookmakers opnieuw de balans opmaken nu Uruguay, Brazilië, Zweden en gastland Rusland zijn uitgeschakeld in de kwartfinales. Voor veel bookmakers (en ook voetballiefhebbers) was de uitschaking van de Brazilianen de grootste verrassing. Bij het begin van het toernooi stonden zij op veel lijstjes als de grote favoriet om de WK-beker in de wacht te slepen. Die positie werd nog eens verstevigd toen titelverdediger Duitsland al in de groepsfase werd uitgeschakeld. Maar nu is er dus geen Duitsland én geen Brazilië meer op het WK. De bookmakers hebben inmiddels wel idee wat dit voor het toernooi gaat betekenen. 

Wie volgt Duitsland op als wereldkampioen?

De volgende ronde van het WK 2018 wordt gespeeld op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli. De eerste wedstrijd is een strijd tussen Frankrijk en België. Het is een duel die vanuit de hele voetbalwereld met interesse zal worden bekeken. Want een rondje langs de bookmakers leert je al snel dat de uiteindelijke WK-winnaar zomaar uit deze wedstrijd voort kan komen. Bij eigenlijk alle grote wedkantoren is Frankrijk licht favoriet voor de titel. Toch werden Les Bleus de afgelopen dagen op de voet gevolgd door de Rode Duivels. België als wereldkampioen? Die droom kan voor onze zuiderburen werkelijkheid worden. Al zijn de kansen volgens de bookmakers wel iets geslonken nadat Engeland de Zweden naar huis stuurde. Die kwartfinale wedstrijd heeft indruk gemaakt op de bookmakers, met als gevolg dat de Engelsen België voorbij zijn gestreefd in de lijst met kanshebbers voor de wereldtitel.

De quoteringen zijn op dit soort momenten veelzeggend. Zo staan ze bij Unibet bijvoorbeeld op 3.00 (Frankrijk), 3.50 (Engeland) en 3.75 (België). Ook bij Betfirst en Kroon Casino staan de quoteringen voor een Franse WK-titel op 3.00. Engeland staat op respectievelijk 3.50 en 3.60; België op 3.60 en 3.75. De verschillen zijn dus klein. Ga je voor de hoogst mogelijke winst, dan is daar natuurlijk ook nog Kroatië. Het land staat onderaan bij de bookmakers, maar na al die verrassende uitschakelingen kan er bij dit toernooi van alles gebeuren. De quoteringen voor een WK-titel voor Kroatië liggen bij de bookmakers tussen de 5.00 en 6.00. Mocht het elftal de finale halen, dan gaan de cijfers ongetwijfeld zakken. Dus heb je vertrouwen in de Kroaten, dan is dit het moment om je weddenschap te plaatsen.

Nog een paar laatste weddenschappen tijdens dit WK

Grote toernooien zorgen altijd weer voor grote verrassingen. Eén ding is na de kwartfinales in ieder geval wel zeker: de nieuwe wereldkampioen komt uit Europa. Maar of Frankrijk, België, Engeland of Kroatië de beker op zondag 15 juli omhoog mag houden, is nog even de vraag. Voordat het zover is, worden namelijk nog de halve finales gespeeld. Ook daar kun je nog geld op inzetten. Het zal je niet verbazen dat verwacht wordt dat Frankrijk en Engeland de finale spelen. De topscorer van het toernooi is inmiddels een weddenschap geworden die je beter links kunt laten liggen. Harry Kane staat met 6 doelpunten bovenaan de lijst en de kans is klein dat Romelu Lukaku (4 goals), Antoine Griezmann (3 goals) of Kylian Mbappé (ook 3 goals) dit nog in gaat halen. Gelukkig blijft het verder spannend in het toernooi, dus er valt nog genoeg te gokken.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.