Betway

Betway is zo’n bookmaker die zichzelf echt in de kijker weet te spelen. Wie het Engelse voetbal volgt, heeft de naam vast weleens op de shirts van spelers van West Ham United zien staan. Maar bij een sponsordeal met deze Londense voetbalclub houdt het niet op. Ook bij bijvoorbeeld boksen, darts, snooker, tennis, paardenrennen en zelfs esports prijkt de naam Betway regelmatig op shirts of reclameborden. Een aantal oud-sportkampioenen treden bovendien naar voren als ambassadeur voor Betway. Als sporters in de bookmaker geloven, doe jij dat toch ook? Betway heeft in ieder geval een goede reputatie opgebouwd in de wereld van het online gokken. Het is misschien niet de bookmaker met de allerhoogste quoteringen, maar er is gelukkig veel dat dit goedmaakt.

Betway: een bookmaker met een slimme strategie

In 2006 hoorden we voor het eerst van de naam Betway. In eerste instantie lag de focus vooral op de Britse markt. Dat was wel te merken aan de grote aandacht voor het Britse voetbal en andere populaire sporten zoals darts en paardenrennen. Maar de visie van Betway trok al snel de aandacht van andere gokkers.

Het motto ‘van gokkers, voor gokkers’ had in de beginjaren zomaar van Betway kunnen zijn. Het platform is namelijk opgericht door een groep sportliefhebbers die het net iets anders aan wilden pakken dan de reguliere bookmakers. Er moesten vooral heel veel wedopties komen zodat de spanning voor iedere gokker voelbaar bleef. Zo charmant als het ooit begon, zo commercieel is Betway nu. Daarbij pakt de bookmaker het wel professioneel aan. Want een licentie van de Malta Gaming Authority ontbreekt bijvoorbeeld niet. Tel daar de vele sporters bij op die hun naam aan Betway hebben verbonden, en je weet dat de bookmaker een gouden combinatie in handen heeft.

Voor welke weddenschap ga jij?

De focus op Engels voetbal, darts en paardenrennen heeft de afgelopen jaren plaatsgemaakt voor een veel internationaler aanbod. Met ongeveer 35 verschillende sporten kun je bij Betway tegenwoordig alle kanten op. Er zijn populaire sporten zoals voetbal, basketbal en tennis, maar ook voor kleinere sporten als bowlen en badminton is aandacht. En wat dacht je van virtuele sporten of esports? Deze categorieën zijn ruim vertegenwoordigd zodat Betway echt met zijn tijd meegaat.

Betway is ooit gestart met het doel om iedere sportliefhebber genoeg opties te bieden. Het is dan ook interessant om te kijken of dit doel is behaald. Qua aantal sporten zit het wel goed, en met voetbalcompetities uit meer dan 40 landen zit jouw favoriet er vast tussen. Vooral bij de grote voetballanden kun je de meest uiteenlopende weddenschappen aangaan. De ene keer wordt 3-Way Handicap, Even/Oneven of Draw No Bet, terwijl je de volgende keer je zinnen misschien zet op het aantal goals in de eerste helft of de periode waarin gescoord wordt. Mogelijkheden genoeg dus.

Live wedden bij Betway

Van een bookmaker die ruim aandacht heeft voor esports en virtuele sporten, verwacht je gewoon dat ook het live aanbod goed is. Je hoeft alleen maar op het kopje In-Play te drukken en alle live wedstrijden verschijnen al op het scherm. En dan hebben we het echt niet alleen over voetbal. Bij de belangrijkste wedstrijden kun je bovendien terugvallen op de livestream van Betway. Zo zorgt de bookmaker ervoor dat je echt op het puntje van je stoel zit.

Betway deelt gratis weddenschappen uit

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker als je een account aanmaakt bij Betway. Voor alle nieuwe spelers staat er een 100% Free Bet klaar met een waarde van € 30,-. En na die positieve kennismaking houdt het niet op. De bookmaker geeft namelijk nog meer gratis weddenschappen weg als je deelneemt aan de zogenaamde Free Bet Club. Als je in een week minimaal € 25,- inzet op een meervoudige weddenschap (met quoteringen van 3.00 of hoger) dan ontvang op zaterdag en op maandag een gratis weddenschap van € 5,-. Dat is toch mooi meegenomen.

Betway heeft nog veel meer interessante acties voor je in petto. De ene keer gaat het om een gratis weddenschap en de andere keer om een verdubbeling van de winst. Houd de promotiepagina in de gaten en wie weet wat voor moois dit allemaal oplvert.

Voetbalwedden op de laptop of op je mobiel

De stoer ogende en vooral zeer gebruiksvriendelijke website steelt echt de show bij Betway. De zwarte achtergrond zuigt je bijna in de wereld van sportweddenschappen en de banners met actiefoto’s geven meteen aan dat je op de juiste plek bent beland als je wilt gokken op voetbal, tennis of wat dan ook. De focus ligt bij Betway erg op live weddenschappen. Daardoor is het soms even zoeken als je geld in wilt zetten op een pre-match weddenschap uit één van de kleinere voetbalcompetities. Maar dat mag de pret niet drukken. Alles werkt snel, de graphics zijn mooi en de quoteringen van de belangrijkste wedstrijden krijgen een prominent plekje in het sportsbook. Dezelfde stoere uitstraling en gebruiksvriendelijke opzet vinden we terug in de Betway app. En dat maakt het zeer aantrekkelijk om op elk moment van de dag even een weddenschap te plaatsen.

Een zoektocht naar wedstrijden met goede quoteringen

Ben je op zoek naar de bookmaker waar je de meeste winst kunt behalen? Sla Betway dan maar over. De bookmaker zit zelden aan de bovenkant van de markt. Sterker nog: er zijn genoeg weddenschappen te vinden waarbij Betway in wordt gehaald door de concurrentie. Toch geldt dat lang niet voor alle wedstrijden. De kunst is dus om de juiste weddenschappen eruit te pikken zodat je er alsnog een mooi geldbedrag aan overhoudt. Een tip: houd hierbij vooral de Betway Boosts in de gaten. De bookmaker heeft namelijk een aparte pagina aangemaakt waarop bepaalde sportwedstrijden worden gepromoot met extra hoge quoteringen. Dat is voor ieder gokker interessant.

Ga voor mooie extra’s met Betway Plus

Voor de hoogste quoteringen moet je misschien niet bij Betway zijn. Maar als je het loyaliteitsprogramma Betway Plus ontdekt, ben je dat snel weer vergeten.

Er zijn bookmakers waar je eerst honderden of zelfs duizenden euro’s moet spenderen en vervolgens af moet wachten tot je wordt uitgenodigd voor een exclusieve VIP-club. Het loyaliteitsprogramma van Betway is gelukkig een stuk toegankelijker. Iedere speler spaart namelijk automatisch voor Tier Tokens en Plus Points. Hoe meer Tier Tokens je hebt, hoe hoger in rang je komt te staan. Er zijn zes niveaus: Blue, Bronze, Silver, Gold, Platinum en het ultieme gokkerslevel Black. Elke keer als je een niveau hoger komt, worden de extra’s aantrekkelijker en aantrekkelijker. Het gaat dan om exclusieve bonusacties, uitnodigingen voor sportevenementen en extra Bonus Points bij elke weddenschap. Dan is het natuurlijk de vraag wat je met die Bonus Points kunt. Het antwoord hierop is simpel. Vanaf 5000 punten kun je ze uit gaan geven voor bijvoorbeeld gratis weddenschappen. Met 5000 punten kom je nog niet zover, maar al je veel en vaak speelt dan kan het gratis wedtegoed behoorlijk oplopen.

Houd controle over je geldzaken

De vele bonusacties en de extra’s van Betway Plus hebben al veel gokkers over de streep getrokken om een account aan te maken. Wil jij dit ook? Je hoeft alleen maar op ‘register’ te drukken en binnen een paar minuten mag jij jezelf een Betway-speler noemen.

Na registratie is het natuurlijk tijd voor de volgende stap: geld storten. Hiervoor kun je gebruikmaken van diverse betaalmethoden, waaronder creditcard, PayPal, Skrill, Neteller en Paysafecard. Met een minimale storting van maar € 10,- houd je de uitgaven bovendien goed onder controle. Op dit punt doet Betway het prima. De uitbetaling kan alleen wat langer duren dan je bij andere bookmakers gewend bent. Toch streeft Betway ernaar om alle uitbetalingen binnen twee werkdagen te verwerken.

Zo houd je contact met Betway

Betway heeft een prima klantenservice die gewoon 24/7 te bereiken is. Je kunt mailen ([email protected]), bellen (44-808-238-9841) of je vraag stellen via de live chat. Daarnaast beschikt de bookmaker over een uitgebreide FAQ-pagina, die helaas wel enigszins verstopt zit.

Heb je geen specifieke vraag, maar wil je wel meer weten over Betway zelf of over aankomende promotieacties? Dan is het slim de social media van deze bookmaker te volgen. Betway is vrij actief op Facebook en Twitter zodat je niets hoeft te missen. Fijn is ook dat het laatste sportnieuws via deze weg tot je komt. Hoe beter je weet wat er speelt, hoe succesvoller je weddenschappen zullen zijn.

Betway: ons eindoordeel

De laatste jaren is Betway echt uitgegroeid tot één van de populairdere bookmakers. Een sponsordeal met onder andere West Ham United heeft daar zeker aan bijgedragen. Maar ook zonder dit soort promotionele bezigheden zou Betway zeker de aandacht trekken. De mooie website, de grote aandacht voor live weddenschappen, veel gratis wedtegoed en de Betway Boosts zorgen ervoor dat de bookmaker wat ons betreft een blijvertje is.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.