Betfirst

In 2012 maakte België kennis met een nieuwe bookmaker: Betfirst. De ambities van het gokbedrijf reikten natuurlijk een stuk verder dan de eigen landsgrenzen. Binnen korte tijd wist Betfirst dan ook veel Europese gokkers nieuwsgierig te maken. En terecht. Vooral dankzij de mooie welkomstbonus en de focus op live weddenschappen is de naam op de kaart gezet. Tel daar de kans op een jackpot en extra hoge quoteringen bij op en je begrijpt waarom de Belgen zo trots zijn op deze bookmaker.

Betfirst: een bookmaker met een eigen mascotte

Je weet dat je bij Betfirst bent aanbeland als je overal de kleuren zwart en geel ziet. Maar dat is niet het enige waar de bookmaker bekend om staat. Sinds een tijdje is er namelijk ook een heuse mascotte: Lucky de hond. Volgens Betfirst is de stoere Lucky een getalenteerde spits die moeiteloos scoort met zijn rechterpoot. Op cruciale momenten kun je op hem bouwen. Want Lucky is er om het team naar de overwinning te helpen.

Mascotte Lucky laat zien waar het bij Betfirst om draait. In de eerste plaats is dat heel veel lol, en in de tweede plaats gaat het bij het gokken natuurlijk om een mooie beloning. Dus hopelijk levert jouw weddenschap zoveel mogelijk winst op. Bookmaker Betfirst doet het vooral goed in België, waar het bedrijf in 2012 is opgericht. Behalve uit het thuisland komen er ook steeds meer spelers bij uit andere Europese landen. Dat Betfirst over alle benodigde licenties beschikt voor Europese gokmarkt, helpt daar uiteraard wel bij.

Een risicovrije weddenschap van € 100,-

Op alle social media en in bijna alle reclames speelt mascotte Lucky een grote rol. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen! Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, verwacht je natuurlijk wel een mooie welkomstbonus. Betfirst pakt dit toch een beetje anders aan dan andere bookmakers. Meestal verdubbelt een bookmaker het bedrag van je eerste storting. Tenminste, als je aan de bonusvoorwaarden voldoet. Betfirst biedt daarentegen een risicovrije eerste weddenschap van maximaal € 100,-. Dat is toch een soort win-winsituatie. Want óf je wint de weddenschap en Betfirst stort het verschuldigde geld in je account óf je verliest en je krijgt je inzet terug. Als je gaat voor de maximale bonus van € 100,- dan kun je meteen veel geld winnen. Een quotering van 2.00 zorgt bijvoorbeeld al voor € 100,- winst. Deze risicovrije weddenschap kan je dus meer opleveren dan die 100% stortingsbonus die veel bookmakers bieden.

Blijf op de hoogte van de Betfirst bonussen

Onder het motto ‘first in fun, first in cash’ heeft Betfirst een promotiepagina gecreëerd waar voor iedere gokker iets te halen valt. Zo heeft deze bookmaker een aparte vriendenbonus. Als jij ervoor zorgt dat mensen uit je omgeving zich aanmelden (én geld storten), dan ontvang je een bonus van € 10,- voor nummer één, twee en drie. Weet je vier of meer vrienden te overtuigen? Dan wordt dit bedrag verhoogd naar € 20,-.

Ook grote kampioenschappen en belangrijke wedstrijden kunnen voor Betfirst reden zijn om een goede bonusactie te organiseren. Houd de promotiepagina of social media goed in de gaten zodat je geen gratis wedtegoed of verhoogde quoteringen misloopt.

Voetbal als absolute favoriet van Betfirst

Bij Betfirst kun je gokken via je laptop, desktop, mobiel of tablet. Of je nu gebruikmaakt van de gewone website of dat je de app downloadt: het aanbod is overal hetzelfde.

Bookmaker Betfirst biedt genoeg weddenschappen aan om het gokken op sport interessant te houden. De eerste vraag is natuurlijk welke sport jouw het meest geld op gaat leveren. Er zijn rond de dertig sporten op uit te kiezen, waarbij zelfs Gaelic hurling en speedway in het aanbod zijn opgenomen. Toch gaan de meeste gokkers voor de wat bekendere sporten, met voetbal als absolute favoriet.

Voetbalfans hebben zo’n 35 verschillende competities om uit te kiezen. Het gaat om de bekende (en wat minder bekende) voetballanden in Europa, maar ook in Zuid-Amerika, Azië en natuurlijk Australië. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de wedstrijden uit de Champions League, Europa League en het EK en WK. Bij de grote competities en wedstrijden is het aanbod zeer uitgebreid. De wedopties variëren van de einduitslag tot even/oneven en het aantal corners tijdens een wedstrijd. De minder bekende competities hebben een wat minder uitgebreid aanbod.

Een echte specialist in live wedden

Het live wedden bij Betfirst verdient extra aandacht. Al was het alleen maar vanwege Betfirst TV, de livestream waarop de bookmaker dagelijks grote aantallen wedstrijden aanbiedt. Het enige wat je moet doen om de live beelden te bekijken, is inloggen. Daarna bepaal je zelf of je wel of niet inzet op de wedstrijd. Uiteindelijk laat je dat toch afhangen van wat er live op het veld gebeurt.

Win de jackpot met een mini rooster, super rooster of maxi rooster

Betfirst daagt je graag uit en wil dat je het uiterste uit jezelf haalt. Daarom liggen er onder de naam Prono Foot maar liefst drie verschillende jackpots op je te wachten. Om één van deze jackpots te winnen, moet je wel lef tonen. Betfirst selecteert wekelijks namelijk een meerdere wedstrijden voor een 1×2 weddenschap. Je moet bij al deze wedstrijden de juiste voorspelling doen om de winnaar van de jackpot te zijn.

Ben je benieuwd maar durf je nog niet te veel risico te nemen? Ga dan voor het mini rooster. Hierbij gaat het om zes wedstrijden en er valt € 1.000,- mee te winnen. Het super rooster levert al een stuk meer op: € 25.000,-. Dat betekent wel dat je elf wedstrijden op je lijst hebt staan. De echte gokkers gaan natuurlijk voor het maxi rooster, waar € 100.000,- te winnen valt. Het gaat in totaal om vijftien wedstrijden, die je allemaal goed moet voorspellen. Een voordeel is dat je geen fortuin kwijt bent om mee te mogen doen. Voor € 1,- maak je al kans op de Betfirst jackpot.

Haal alles uit een weddenschap met de combo boosts

De jackpot-roosters zijn al een mooie manier om meer geld over te houden aan je weddenschappen. Eén nadeel: je kunt niet zelf de wedstrijden uitkiezen. Wil je graag meer controle houden, maar wel profiteren van extra hoge winst? Dan heeft Betfirst ook nog de zogenaamde combo boosts.

Er zijn bookmakers die extra hoge quoteringen over hebben voor spelers die meerdere weddenschappen tegelijk aangaan. Betfirst hoort ook bij die groep. De combo boost is speciaal bedoeld voor multi bets. Je moet minimaal drie wedstrijden combineren, waarbij elke selectie quoteringen van 1.20 of hoger heeft. Hoe meer wedstrijden er op je wedbriefje staan, hoe meer extra winst er te behalen valt. Uiteindelijk kan de extra winst oplopen tot 50%. Maar dan moet je wel dertien of meer weddenschappen combineren.

Een website met veel, heel veel informatie

Als je succesvol wilt zijn met sportweddenschappen, dan laat je je niet leiden door emotie of een gevoel wie de wedstrijd gaat winnen. Het zijn de feiten die tellen. Bookmakers baseren hun voorspelling (of eigenlijk hun quoteringen) ook op allerlei feitelijke informatie.

Betfirst heeft de meest uiteenlopende statistieken en andere informatie beschikbaar die je zelf kunt raadplegen voordat je een weddenschap plaatst. Er staan zelfs hele lijsten op de website waarbij je per week kunt zien welke wedstrijden er op het programma staan en hoe hoog de bijbehorende quoteringen zijn. Al deze informatie gebruik je om een geschikte weddenschap uit te zoeken én een goede inschatting te maken. Betfirst is zonder twijfel één van de bookmakers waarbij je je het beste voor kunt bereiden op de wedstrijd die komen gaat.

Alle statistieken, lijsten met quoteringen en bestanden met informatie kunnen makkelijk ten koste gaan van de overzichtelijkheid van de website. Toch is daar bij Betfirst geen enkele sprake van. De website is logisch ingedeeld en iedere speler weet snel zijn of haar weg te vinden. En op welke pagina je ook uitkomt: altijd zijn daar de kleuren zwart en geel die je eraan herinneren dat je bij Betfirst bent.

Veilig geldstorten via iDEAL, creditcard of e-wallet

Met alle informatie die Betfirst beschikbaar stelt, vergeet je soms de basis. Want een belangrijk onderdeel van gokken is natuurlijk het beheren van geld. Betfirst zorgt ervoor dat je veilig geld kunt storten met één van deze betaalmethodes: creditcard, HiPay, Paysafecard, Skrill, Neteller en iDEAL. Betfirst geeft zelfs eigen prepaidkaarten uit zodat je je financiën goed in de gaten kunt houden.

Live chats, e-mails en brieven

Normaal gesproken zijn er weinig problemen met geld storten of laten uitbetalen. Gaat er toch iets mis of zit je met een andere vraag? Dan is er altijd nog de Betfirst klantenservice. Er zijn genoeg manier om de klantenservice te bereiken. Je hebt het snelst antwoord als je contact opneemt via de telefoon of live chat. Als je wat minder haast hebt, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit doe je naar [email protected]. In deze tijd van digitalisering kiest Betfirst er zelfs voor om het oude vertrouwde postadres in stand te houden. Dus mocht je de stiekeme wens hebben om toch nog eens een echte brief te sturen, dan is Betfirst jouw bookmaker.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.