Ben jij al aan het wedden op de Champions League?

Dinsdag 3 en woensdag 4 april konden we weer heerlijk genieten van een avondje Champions League voetbal. Het toernooi is inmiddels tot de kwartfinale gevorderd. De heenwedstrijden leverden weinig verrassingen op. Real Madrid wist met ruime cijfers te winnen, en ook Barcelona en Bayern München maakten de verwachtingen waar. De grote vraag is natuurlijk of de returnwedstrijden van volgende week net zo soepel verlopen voor deze clubs. Zo aan het einde van het toernooi wordt de Champions League in ieder geval steeds spannender. Als je graag geld inzet op voetbalwedstrijden, dan is dit hét moment om jouw expertise te laten gelden. Bepaal dus je favoriet en geef je voorspelling door aan de bookmaker!

Nog acht clubs in de strijd voor de titel

Seizoen 2017/2018 staat alweer garant voor de 63e editie van het meest prestigieuze voetbaltoernooi van Europa. Voor Nederlandse fans was dit seizoen zeker niet de allerbeste. Ajax sneuvelde in de voorrondes waardoor Feyenoord de eer van het land hoog moest houden. Maar na een teleurstellende groepsfase was het snel gedaan met de Nederlandse inbreng.

Nu we zijn aanbeland in de kwartfinales, zijn er nog acht clubs over: Real Madrid, Bayern München, FC Barcelona, Juventus, AS Roma, Sevilla FC, Liverpool en Manchester City. De heenwedstrijden geven ons al een aardig idee van wie de halve finale kan gaan halen.

  • Juventus – Real Madrid eindigde in 0-3
  • Sevilla FC – Bayern München werd 1-2
  • FC Barcelona – AS Roma had als eindstand 4-1
  • Liverpool – Manchester City werd 3-0

Bij het Britse onderonsje was het vooraf het spannendst wie er zou winnen. Waarschijnlijk hadden veel mensen toch hun geld ingezet op Manchester, aangezien het team momenteel in de Premier League haast onverslaanbaar is. Maar na net iets langer dan een half uur keken ze al tegen een 3-0 achterstand aan en is een plek in de halve finale behoorlijk ver weg. Weet Manchester City zich in volgende week in eigen huis te herpakken? En gaat FC Barcelona inderdaad moeiteloos door in het toernooi? Bij de bookmakers kun je jouw voorspelling alvast doorgeven.

Wat denken de bookmakers?

Bij het begin van het toernooi hadden de bookmakers al een aantal duidelijke favorieten. En als we de teams in de kwartfinales bekijken, zaten de bookmakers er niet ver naast. Al in september 2017 werd Real Madrid aangewezen als dé topfavoriet voor de ‘cup met de grote oren’. Die keuze voor Real Madrid als absolute favoriet is niet zo vreemd. De Madrilenen wisten maar liefst drie van de laatste vier edities te winnen. Wat de bookmakers in september 2017 nog niet wisten, was dat Real nu iets goed te maken heeft. Een overwinning in de Spaanse competitie zit er niet meer in waardoor het winnen van de Champions League des te belangrijker is geworden. Andere grote favorieten aan het begin van het toernooi waren Barcelona, Bayern München en Paris Saint-Germain. Met het aantrekken van Neymar hoopten de Parijzenaren serieus mee te kunnen strijden om de eindzege. Maar het bracht hen niet verder dan de achtste finale. Op 10 en 11 april komen we weer een stapje dichter bij de finale. Deze wordt op 26 mei gespeeld in het NSK Olimpiesjsky stadion te Kiev.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.