Ajax treft zondagmiddag RKC Waalwijk in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax mag dan wel regerend kampioen zijn in de Eredivisie. De ploeg uit Amsterdam moet momenteel toch PSV op plaats twee en van oudsher rivaal Feyenoord op de eerste plek dulden. Dit weekend speelt Ajax in het Eredivisie tegen RKC Waalwijk en lijkt het mogelijk voor de ploeg uit Amsterdam om 3 punten te gaan pakken. Lees hier onze voorspellingen en interessante wedstrijd weetjes!

De ploeg van Heitinga is ongeslagen in hun laatste zeven Eredivisie wedstrijden, waarbij alleen Feyenoord minder wedstrijden verloor dan Ajax in de huidige Eredivisie-campagne 2022/23.

Ajaxwist afgelopen zondag tegen SC Cambuur met 5-0 nog knap te winnen. Dit deden de Amsterdammers met goede inbreng van Mohammed Kudus en topscorer Brian Brobbey tijdens deze wedstrijd.

Met hernieuwd vertrouwen in de kleedkamer bereikte Ajax donderdag de kwartfinales van de KNVB-beker door een 1-0 overwinning op Twente. Dit gebeurde dankzij een late treffer in de 70e minuut, door Kudus. Met al 56 doelpunten op hun naam in de huidige competitie van 2022/23, zeven voor PSV’s 49, zullen de gastheren er vrij zeker van zijn dat ze dit weekend 3 punten daaraan zullen kunnen toevoegen. Of zijn de Amsterdammers te snel en maakt RKC Waalwijk weldegelijk een kans?

RKC Waalwijk, dat op de negende plaats in het klassement staat, zal waarschijnlijk niet worden meegesleurd in de zwaar overbelaste degradatiestrijd, maar lijkt evenmin een uitdaging te zijn voor deelname aan de kusten van het continent volgend seizoen.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.