Ajax de grote favoriet bij bookmakers tegen PSV

Als we de signalen van de bookmakers moeten geloven is de strijd aan de top van de eredivisie nog lang niet gelopen. De wisselend presterende ploeg van Marcel Keizer wordt in het duel van aankomende zondag tegen PSV  gezien als favoriet bij de bookies. Hoewel het elftal van Philip Cocu dit seizoen nog maar één wedstrijd niet winnend afsloot, verwachten de bookmakers dus puntenverlies voor PSV in Amsterdam, waardoor een overwinning van de koploper lekker wat oplevert voor wie hier op inzet.

De Ligt: “Het is pas de eerste seizoenshelft en er kan nog veel gebeuren”

Het gat tussen koploper PSV en nummer drie Ajax is inmiddels opgelopen tot tien punten. Waar de ploeg uit Eindhoven constant zijn wedstrijden met een minimaal verschil blijft winnen, wordt het seizoen van de Amsterdammers gekenmerkt door wisselvalligheid. De ene week wordt het publiek getrakteerd op een galavoorstelling, terwijl het de andere week moet aanzien hoe Ajax punten morst tegen clubs uit de staart van de ranglijst. Matthijs de Ligt beaamt dit tegenover NU.nl na de 3-3 dit weekend tegen FC Twente: “Er zit weinig regelmaat in, we halen niet iedere week een goed niveau. Dit seizoen is nog helemaal niet wat we gehoopt hadden. Het is niet goed, maar ik geloof nog steeds in de titel. Het is pas de eerste seizoenshelft en er kan nog veel gebeuren.”

Schwaab: “De titel? Daar praten we nog niet over”

In Eindhoven zijn ze er zich van bewust dat de goede resultaten mede te danken zijn aan een flinke dosis geluk. Zo werd er de afgelopen drie weken steeds nipt met slechts één punt verschil gewonnen. Tegen PEC viel het winnende doelpunt voor het zwak spelende PSV nog net binnen de zendtijd., uit bij Excelsior ontsnapten de Eindhovenaren met hangen en wurgen aan puntenverlies, en afgelopen weekeinde werd de overtreding van Luuk de Jong  door de vingers gezien door scheidsrechter Siemen Mulder, voordat hij kon scoren. Met zoveel geluk moet je haast wel kampioen worden, maar verdediger Daniel Schwaab is zich ook bewust van het feit dat het tij kan keren: “De titel? Daar praten we nog niet over. We hebben een aardige voorsprong, maar moeten vooral niet denken dat we er al zijn”,  zegt hij in gesprek met het AD na de zege op Sparta. De Duitse centrale verdediger kan overigens een bijzonder record verbreken tegen Ajax. Hij verloor nog geen enkel duel met PSV waarin hij op het veld stond. Wanneer Schwaab volgende week weer niet verliest, verbreekt hij het record van Søren Lerby, die zijn eerste 34 wedstrijden voor PSV ook niet verloor.

Verwachtingen bookmakers voor Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Volgens Hugo Borst is de competitie al gespeeld:  “Laat het tot u doordringen, PSV is al landskampioen.“ Ook Willy en Rene van de Kerkhof geloven in winst voor hun clubje: “Zondag staan we dertien punten los.” De bookmakers denken hier duidelijk anders over. Zij geloven dat het geluk van PSV Eindhoven ten einde is denken dan ook dat Ajax in de topper aan het langste eind zal trekken. Dit uit zich in de odds van bijvoorbeeld Kroon Casino. Winst voor Ajax levert de laagste quotering met 1.88 keer je inleg op. Echt lekker verdienen kun je als je inzet op winst voor PSV of gelijkspel, met odds van respectievelijk x 4.20 als PSV wint en x 3.80 bij een gelijkspel. Deze odds bieden hoe dan ook mooie kansen voor iedereen de topper aanstaande zondag extra spannend wil maken!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.