6 redenen waarom Feyenoord deze Klassieker wint van Ajax!

Bij de bookmakers lijkt het een uitgemaakte zaak wie de winnaar wordt a.s. zondag 19 maart om 14:30 uur met de Klassieker Ajax – Feyenoord. De thuisploeg krijgt van de wedkantoren duidelijk de favoriete rol toebedeeld met een quotering van gemiddeld 1.75, waar uitploeg Feyenoord met 4.00 flink meer geld oplevert mochten ze deze Klassieker presteren te winnen.

Ook als we de statistieken raadplegen over alle ontmoetingen tussen beide rivalen, moeten we concluderen dat Feyenoord het een stuk vaker aflegt in wedstrijden tegenover Ajax.

Een uitgemaakte zaak dus? Nou, niet dus! Hier hebben wij namelijk 6 uitstekende redenen waarom wij denken dat ook Feyenoord serieus kans maakt om deze Eredivisie editie van de Klassieker te kunnen winnen. Hier lees je 6 opvallende zaken waarom Feyenoord Rotterdam zeker ook kans maakt op de winst tijdens de Klassieker Ajax – Feyenoord:

6 redenen waarom Feyenoord deze Klassieker wint van Ajax!

  • Feyenoord Rotterdam heeft de laatste 22 wedstrijden niet verloren.
  • Feyenoord Rotterdam heeft geen van hun laatste 8 uitduels verloren.
  • Feyenoord presteerde in de laatste 5 wedstrijden beter dan Ajax Amsterdam.
  • Feyenoord Rotterdam heeft in 22 opeenvolgende wedstrijden minimaal één doelpunt gescoord.
  • Feyenoord heeft als huidige koploper in de Eredivisie de felbegeerde nummer 1 positie te verdedigen
  • Feyenoord heeft met de spectaculaire 7-1 overwinning afgelopen donderdag tegen Shakhtar Donetsk in de Conference League een flinke opsteker gehad en veel vertrouwen kunnen tanken.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.