Wedtips voor de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC Twente

Voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC Twente

Dit weekend staat de voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC Twente op het programma. Voor PSV coach Schmidt staat er veel op het spel na een fatale nederlaag tegen Ajax van 5-0 en het 1-2 verlies tegen Monaco. De club uit Eindhoven snakt naar een overwinning.

FC Twente kan PSV verder in de problemen brengen

FC Twente heeft de mogelijkheid om PSV verder in de problemen te brengen, vooral nu Schmidt zijn sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke niet kan opstellen. FC Twente heeft eerder bewezen dat ze het moeilijk kunnen maken voor betere ploegen, zoals het 1-1 gelijkspel tegen Ajax en de 3-1 overwinning op AZ Alkmaar.

Wedtips voor de wedstrijd

Vandaag reizen er 1600 supporters van FC Twente af naar Eindhoven om hun club te supporten. Op basis van statistieken en recent nieuws brengen wij de volgende wedtips uit:

PSV Eindhoven – FC Twente: Beide teams scoren (ODD: 2.00)

In de laatste 10 competitiewedstrijden heeft PSV maar liefst 17 tegendoelpunten geïncasseerd. De verdediging van PSV lijkt de afgelopen weken extra kwetsbaar. De aanval van FC Twente met Van Wolfswinkel en Propper (samen goed voor 8 doelpunten dit seizoen) oogt fris. Voor meer wedtips en informatie over wedden op voetbal, kun je terecht op WeddenVoetbal.nl.

PSV Eindhoven – FC Twente: Gelijkspel of FC Twente (ODD: 3.75)

PSV zal het deze wedstrijd zonder sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke erg lastig gaan krijgen. Wij zien waarde in deze weddenschap. Voor meer wedtips en informatie over wedden op voetbal, kun je terecht op WeddenVoetbal.nl.

Meld je vandaag aan bij Bet365 en ontvang een gratis weddenschap tot 100 euro!

De grootste bookmaker ter wereld is sinds deze week live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. De gratis weddenschap kan ingezet worden op enkel- of combi-weddenschappen en winsten komen zonder rondspeelvoorwaarde. Meld je hier aan bij Bet365, maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro, zet je stortbedrag in (minimale odd 1.2) en ontvang een gratis weddenschap ter hoogte van je storting. De winsten van de gratis weddenschap zijn direct opneembaar en belastingvrij. Wil je meer weten over Bet365? Lees onze review hier.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.