Wedtips voor de wedstrijd BVB Dortmund – Ajax Amsterdam: een voorbeschouwing

Ajax neemt het op tegen Borussia Dortmund: Wat kunnen we verwachten?

Een wedstrijd zonder Erling Haaland

Na een zwaar weekend in Almelo staat Ajax op woensdag 3 oktober tegenover Borussia Dortmund. Helaas zal Dortmund-speler Erling Haaland niet kunnen spelen vanwege een heupblessure. Naast Haaland bevinden zich ook andere topspelers zoals Raphal Guerreiro en Emre Can in de ziekenboeg van Dortmund.

Terugblik op de heenwedstrijd

In de heenwedstrijd heeft Ajax Borussia Dortmund een gigantisch pak slaag gegeven. Met deze overwinning heeft Ajax laten zien dat ze een sterke ploeg zijn en dat ze in staat zijn om grote teams te verslaan.

Wedtips voor de return

Na een gelijkspel tegen Heracles verwachten wij een fit Ajax dat Borussia Dortmund opnieuw zal verslaan. Onze wedtips zijn beide in het voordeel van Ajax:

Ajax wint de wedstrijd (quotering van 2.75)

Ajax wint beide helften (quotering van 9.00)

Wil je wedden op de wedstrijd tussen Ajax en Borussia Dortmund? Meld je dan vandaag nog aan bij WeddenVoetbal.nl en profiteer van de beste quoteringen en promoties.

Meld je vandaag aan bij Bet365 en ontvang een gratis weddenschap tot 100 euro!

De grootste bookmaker ter wereld, Bet365, is nu ook live in Nederland. Om kennis te maken met deze bookmaker kun je profiteren van een gratis weddenschap tot wel 100 euro. Deze gratis weddenschap kan worden ingezet op enkelvoudige of combinatieweddenschappen en winsten zijn vrij van rondspeelvoorwaarden.

  1. Meld je hier aan bij Bet365.
  2. Maak een storting tussen de 5,- en 100,- euro.
  3. Nadat je je stortingsbedrag hebt ingezet (minimale quotering van 1.2), ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van je storting.
  4. De winsten van de gratis weddenschap kunnen direct worden opgenomen en zijn belastingvrij.

Wil je meer weten over Bet365? Lees dan onze review hier.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.