Weddenschap plaatsen op Feyenoord thuis tegen Shaktar?

Op donderdag 16 maart 2023 zal Feyenoord Rotterdam het opnieuw opnemen tegen Shakhtar Donetsk in de return wedstrijd van de UEFA Europa League achtste finale. In de heenwedstrijd wisten beide ploegen slechts tot een gelijkspel te komen 1-1 in Oekraïne. Doelpunten kwamen pas laat in het duel door Y. Rakitskiy in de 79e minuut en een kleine tienminuten later de tegentreffer door E. Bullaude (88e minuut). Feyenoord zal dus alles op alles in eigen stadion zullen moeten zetten om een plekje in de kwartfinales te bemachtigen. Maak jij deze wedstrijd nog spannender door te wedden op Feyenoord – Shakhtar Donetsk aanstaande donderdag?

Feyenoord gaat alles op alles zetten

Feyenoord zal moeten proberen om de verdediging van Shakhtar te doorbreken, terwijl ze er tegelijkertijd voor moeten zorgen dat ze zelf niet worden verrast door de snelle en technische aanvallers van de Oekraïense ploeg. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om door te gaan naar de volgende ronde van het toernooi.

Wat denken de bookies?

Als we naar de bookmakers kijken en hun voorspellingen hoeven we ons voor Feyenoord in de return niet druk te maken. De bookmakers denken namelijk dat Feyenoord gemakkelijk gaat winnen en geven odds mee van 1.60. Dit terwijl de uitspelende ploeg Shakhtar wel ZES keer je inleg waard is en daarmee door de wedkantoren absoluut dus niet als kanshebber wordt gezien.

Vallen er veel doelpunten en voorspel jij 3.5 doelpunten of meer met een over/under weddenschap? Voor 1.74 ga je deze weddenschap op deze wedstrijd aan. Denk je dat het minder dan 3.5 doelpunten wordt, dan krijg je 2.10 keer je inleg uitgekeerd. Niet slecht!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.