Vooruitblik op de wedstrijd Griekenland – Spanje

Griekenland ontvangt Spanje in belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd

Op donderdag staat de wedstrijd tussen Griekenland en Spanje op het programma in groep B van de WK-kwalificatie. Beide landen hebben veel te winnen in deze belangrijke ontmoeting.

Griekenland

Griekenland leed onlangs een 2-0 nederlaag tegen Zweden, wat hun eerste verlies in deze kwalificatieronde was. Ze hebben echter al drie keer gelijkgespeeld en staan momenteel op de derde plaats met 9 punten. Ze hebben een achterstand van 4 punten op de tweede plaats. Om nog kans te maken op de tweede plek in de poule, moeten ze winnen van Spanje.

Spanje

Spanje bezet momenteel de belangrijke tweede plaats. Ze leden een nederlaag tegen Zweden, waardoor ze 2 punten achterstaan op de koploper. Een gelijkspel is voldoende voor Spanje om de tweede plaats veilig te stellen, maar ze zullen streven naar een overwinning om Zweden nog in te halen.

Onderlinge resultaten

De laatste vijf ontmoetingen tussen Griekenland en Spanje laten een gevarieerd beeld zien. Spanje heeft twee keer gewonnen, Griekenland heeft een keer gewonnen en twee keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. De laatste ontmoeting eindigde ook in een gelijkspel.

  • 7 juni 2003: Spanje-Griekenland 0-1
  • 16 juni 2004: Griekenland-Spanje 1-1
  • 22 augustus 2007: Griekenland-Spanje 2-3
  • 18 juni 2008: Griekenland-Spanje 1-2
  • 25 maart 2021: Spanje-Griekenland 1-1

Teamnieuws

Bij Griekenland zijn Pantelis Hatzidiakos en Anastasios Bakasetas geschorst voor de wedstrijd tegen Spanje. Vooral Bakasetas zal gemist worden, aangezien hij al 3 keer heeft gescoord in deze WK-kwalificatie.

Spanje moet het doen zonder Ansu Fati, die geblesseerd is. Daarnaast ontbreken ook Eric García, Ferran Torres en Mikel Oyarzabal, die ook niet beschikbaar waren tijdens de Nations League-wedstrijden.

WeddenVoetbal.nl

Verwachte opstellingen

Griekenland: Vlachodimos; Goutas, Mitoglou, Tzavellas; Androutsos, Anatasios, Siopis, Bouchalakis, Tsimikas; Pavlidis, Masouras.

Spanje: Simon; Carvajal, Torres, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Gavi; Sarabia, Morata, Olmo

Voorspelling

Griekenland strijdt nog steeds om zich te kwalificeren voor het WK, maar ze moeten deze wedstrijd winnen. Een ander resultaat dan een overwinning betekent uitschakeling voor het land.

Spanje heeft meer kwaliteit en dit hebben ze ook laten zien in de thuiswedstrijd tegen Griekenland. Hoewel het toen 1-1 werd, was Spanje de betere ploeg.

Wij verwachten dan ook een overwinning van Spanje.

Wedtip

De odds voor een overwinning van Spanje zijn niet erg hoog (1.44), maar in combinatie met andere weddenschappen kan dit een interessante optie zijn. Daarnaast is de handicap weddenschap (Spanje -1) met een odd van boven de 2 een

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.