Voorbeelden van vroege uitbetaling in week 46

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Als je geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, is het de moeite waard om de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl te bekijken. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te profiteren van deze aanbieding.

Registratie en leeftijdsvereiste

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl, moet je geregistreerd zijn op de website. Daarnaast moet je minstens 24 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor deze promotie.

Voorwaarden voor de welkomstbonus

Om de welkomstbonus te ontvangen, moet je een sportweddenschap van minimaal €10 plaatsen. Na het plaatsen van je weddenschap ontvang je 5 free bets van €10 elk. Deze free bets zijn verdeeld in verschillende categorieën, namelijk pre-match, live, Bet Builder, combinaties (3 selecties of meer) en vrije keuze.

Het is belangrijk op te merken dat de welkomstbonus automatisch ook geldt voor de welkomstbonussen van poker en bingo. Daarnaast moeten de weddenschappen worden geplaatst met cash; weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts tellen niet mee voor het verkrijgen van de 5x €10 free bets. Cashed-out weddenschappen komen ook niet in aanmerking.

Gebruik en geldigheid van de free bets

Zodra je weddenschap is afgehandeld, worden de 5x €10 free bets aan je account toegevoegd. Deze free bets zijn zeven dagen geldig en kunnen alleen worden gebruikt voor sportweddenschappen. De opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Let op: elke storting moet minimaal 1x volledig worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd. Daarnaast behoudt WeddenVoetbal.nl zich het recht voor om spelers uit te sluiten van de promotie bij vermoeden van misbruik.

Wil je meer informatie over de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl? Bezoek dan onze website WeddenVoetbal.nl en raadpleeg de specifieke promotievoorwaarden van Unibet.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.