Verdubbel je kansen op dinsdag in de Champions League | Wedtips

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Als je geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, dan is het de moeite waard om de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl te bekijken. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te profiteren van deze promotie.

Registratie en leeftijdsvereiste

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl, moet je geregistreerd zijn op de website. Daarnaast moet je minstens 24 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor deze promotie.

Voorwaarden voor de welkomstbonus

Om de welkomstbonus te ontvangen, moet je een sportweddenschap plaatsen van minimaal €10. Na het plaatsen van je weddenschap ontvang je 5 free bets van €10 elk. Deze free bets zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals pre-match, live, Bet Builder, combinaties en vrije keuze.

Het is belangrijk op te merken dat de weddenschappen met cash moeten worden geplaatst om in aanmerking te komen voor de free bets. Weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts tellen niet mee.

Belangrijke informatie over de welkomstbonus

Na het afhandelen van je weddenschap worden de 5x €10 free bets toegevoegd aan je account. Deze free bets zijn zeven dagen geldig en kunnen alleen worden gebruikt voor sportweddenschappen. De opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Om een uitbetaling aan te vragen, moet elke storting minimaal 1x volledig worden ingezet. Het is ook belangrijk om te weten dat Unibet het recht behoudt om spelers uit te sluiten van de promotie bij vermoeden van misbruik.

Wil je meer informatie over de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl? Bezoek dan onze website WeddenVoetbal.nl en raadpleeg de specifieke promotievoorwaarden van Unibet.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.