Verdubbel je kansen met de Champions League Woensdag Verdubbelaar | Wedtips

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Als je geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op WeddenVoetbal.nl. Deze website biedt een breed scala aan weddenschappen op voetbalwedstrijden en heeft ook een aantrekkelijke welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Registratie en vereisten

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl, is registratie vereist. Het is belangrijk om te weten dat je minstens 24 jaar oud moet zijn om aan deze promotie deel te nemen. Daarnaast moet je een sportweddenschap van minimaal €10 plaatsen om in aanmerking te komen voor de bonus.

De welkomstbonus

Als je aan de vereisten voldoet, ontvang je 5 free bets van €10 elk. Deze free bets zijn bedoeld voor verschillende soorten weddenschappen, namelijk pre-match, live, Bet Builder, combinaties (3 selecties of meer) en vrije keuze. Het is belangrijk om te weten dat de free bets alleen geldig zijn voor sportweddenschappen en niet kunnen worden gesplitst.

Om de free bets te ontvangen, moet je weddenschappen plaatsen met cash. Weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts tellen niet mee voor het verkrijgen van de 5x €10 free bets. Cashed-out weddenschappen kwalificeren ook niet als een in aanmerking komende weddenschap.

Voorwaarden en beperkingen

De free bets worden toegevoegd aan je account nadat je weddenschap is afgehandeld. Eenmaal toegevoegd, zijn de free bets zeven dagen geldig en vervallen daarna. De opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Het is belangrijk om te vermelden dat elke storting minimaal 1x volledig moet worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd. Daarnaast behoudt WeddenVoetbal.nl zich het recht voor om spelers uit te sluiten van de promotie bij redelijk vermoeden van misbruik.

Let op: een deelnemer heeft maximaal één keer recht op de welkomstbonus, gebaseerd op IP-adres, computer, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN. Spelers met zelfuitsluiting, bereikte limieten voor de gehele promotieperiode of recente interventies met betrekking tot hun speelgedrag zijn uitgesloten.

De specifieke promotievoorwaarden van WeddenVoetbal.nl zijn te raadplegen op de website van WeddenVoetbal.nl. Het is altijd belangrijk om de algemene voorwaarden van de website te lezen voordat je deelneemt aan een promotie.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.