Verdubbel je kansen in de Premier League | Tips voor weddenschappen

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Als je geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, dan is het de moeite waard om te kijken naar de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te profiteren van deze promotie.

Registratie en leeftijd

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl is registratie vereist. Daarnaast moet je minstens 24 jaar oud zijn om aan deze promotie deel te nemen. Zorg er dus voor dat je aan deze voorwaarden voldoet voordat je begint met wedden.

Voorwaarden voor de welkomstbonus

Om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus moet je een sportweddenschap van minimaal €10 plaatsen. Als je aan deze voorwaarde voldoet, ontvang je 5 free bets van €10 elk. Deze free bets zijn op verschillende manieren in te zetten, namelijk voor pre-match, live, Bet Builder, combinaties (3 selecties of meer) en vrije keuze weddenschappen.

Het is belangrijk om te weten dat weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts niet meetellen voor het verkrijgen van de 5x €10 free bets. Daarnaast kwalificeren cashed-out weddenschappen niet als een in aanmerking komende weddenschap.

Gebruik en geldigheid van de free bets

De 5x €10 free bets worden toegevoegd aan je account nadat je weddenschap is afgehandeld. Eenmaal toegevoegd, zijn de free bets zeven dagen geldig; daarna vervallen ze. Je kunt de free bets alleen gebruiken voor sportweddenschappen en ze kunnen niet worden gesplitst. Let op: de opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Voordat je een uitbetaling kunt aanvragen, moet elke storting minimaal 1x volledig worden ingezet. Houd hier rekening mee als je wilt profiteren van de welkomstbonus.

Wil je meer informatie over de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl? Bezoek dan onze website WeddenVoetbal.nl en bekijk de specifieke promotievoorwaarden van Unibet.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.