Verdubbel je Eredivisie winsten met deze wedtips

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Als je geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, dan is het de moeite waard om de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl te bekijken. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te profiteren van deze promotie.

Registratie en leeftijd

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl is registratie vereist. Daarnaast moet je minstens 24 jaar oud zijn om aan deze promotie deel te nemen. Zorg er dus voor dat je aan deze voorwaarden voldoet voordat je begint met wedden.

Plaats een sportweddenschap en ontvang 5 free bets

Om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus moet je een sportweddenschap van minimaal €10 plaatsen. Als je dit doet, ontvang je 5 verschillende free bets van €10 elk. Deze free bets zijn als volgt verdeeld: één voor pre-match weddenschappen, één voor live weddenschappen, één voor Bet Builder weddenschappen, één voor combinatieweddenschappen (3 selecties of meer) en één vrije keuze free bet.

Let op: de weddenschappen moeten worden geplaatst met cash. Weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts tellen niet mee voor het verkrijgen van de 5x €10 free bets. Daarnaast kwalificeren cashed-out weddenschappen niet als een in aanmerking komende weddenschap.

Voorwaarden en geldigheid

De 5x €10 free bets worden toegevoegd aan je account nadat je weddenschap is afgehandeld. Eenmaal toegevoegd, zijn de free bets zeven dagen geldig. Daarna vervallen ze. De free bets zijn uitsluitend beschikbaar voor sportweddenschappen en kunnen niet worden gesplitst. De opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Verder moet elke storting minimaal 1x volledig worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd. WeddenVoetbal.nl behoudt zich het recht voor om spelers uit te sluiten van de promotie bij redelijk vermoeden van misbruik. Daarnaast heeft elke deelnemer maximaal één keer recht op de welkomstbonus, gebaseerd op IP-adres, computer, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN.

Wil je meer informatie over de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl? Bezoek dan onze website WeddenVoetbal.nl en raadpleeg de specifieke promotievoorwaarden van Unibet.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.