Europa Verdubbelaar Wedtips op Donderdag

Welkomstbonus bij WeddenVoetbal.nl

Registratie en deelname

Om deel te nemen aan de welkomstbonus van WeddenVoetbal.nl is registratie vereist. Je moet minstens 24 jaar oud zijn om aan deze promotie deel te nemen.

Voorwaarden voor de welkomstbonus

Om in aanmerking te komen voor de welkomstbonus dien je een sportweddenschap van minimaal €10 te plaatsen. Na het plaatsen van deze weddenschap ontvang je 5 free bets van €10 elk. Deze free bets zijn als volgt verdeeld: één voor pre-match, één voor live, één voor Bet Builder, één voor combinaties (3 selecties of meer) en één vrije keuze free bet.

Let op: weddenschappen moeten worden geplaatst met cash; weddenschappen met free bets, bonusgeld en/of profit boosts tellen niet mee voor het verkrijgen van de 5x €10 free bets. Cashed-out weddenschappen kwalificeren ook niet als een in aanmerking komende weddenschap.

Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkrijgen van de free bets. De 5x €10 free bets worden toegevoegd aan je account nadat je weddenschap is afgehandeld. Eenmaal toegevoegd, zijn de free bets zeven dagen geldig; daarna vervallen ze.

Gebruik en beperkingen van de free bets

De free bets zijn uitsluitend beschikbaar voor sportweddenschappen. Ze zijn zichtbaar in je wedformulier nadat je een in aanmerking komende weddenschap hebt geselecteerd. De free bets kunnen niet worden gesplitst en opbrengsten van de free bets zijn exclusief de inzet.

Elke storting moet minimaal 1x volledig worden ingezet voordat een uitbetaling kan worden aangevraagd. Unibet behoudt zich het recht voor om spelers uit te sluiten van de promotie als er redelijk vermoeden is van misbruik.

Meer informatie over de welkomstbonus en de algemene voorwaarden van Unibet kun je vinden op WeddenVoetbal.nl.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.