De beste bonussen voor wedden op het EK

EK 2024 bonussen

Het EK is in volle gang en veel mensen wagen voor het eerst een gokje. Vooral voor nieuwe spelers liggen de bonussen voor het oprapen, maar waar doe je verstandig aan? In dit artikel ontdek je er meer over. 

Wat is een sportbonus?

Sportbonussen zijn bonussen die je als sportwedder ontvangt van een bookmaker. Je kunt een bonus ontvangen nadat je een storting hebt gedaan, maar bijvoorbeeld ook als beloning voor loyaliteit.

Volgens sportbonus expert Sander van Bettingbonus, zijn sportbonussen in twee grote groepen te verdelen, namelijk welkomstbonussen en loyaliteitsbonussen.

Welkomstbonussen zijn er als beloning voor het doorlopen van het registratieproces van een bookmaker en het doen van een eerste storting. Loyaliteitsbonussen hebben als doel om spelers die al een account hebben te motiveren om te blijven wedden.

Natuurlijk is het belangrijk om voorzichtig met sportbonussen om te gaan. Welkomstbonussen kunnen je bijvoorbeeld stimuleren om net wat meer geld te storten dan je oorspronkelijk in gedachte had. Loyaliteitsbonussen kunnen je op hun beurt motiveren om langer te blijven gokken dan je eigenlijk van plan was.

Heb je je emoties goed onder controle, dan zijn sportbonussen echter helemaal niet zo eng. Sterker nog, je kunt een hoger rendement behalen waardoor je mooie winsten aan je weddenschap kunt overhouden.

De beste welkomstbonussen

Tijdens het EK stunten BetMGM, Circus en TOTO met bijzonder goede welkomstbonussen. Sommige van deze bookies bieden bijvoorbeeld Odds Boost welkomstbonussen aan waar je met een inzet van slechts een euro tot 50x je inzet kan winnen.

Van de standaard welkomstbonussen is de Circus welkomstbonus door het hoge bedrag erg aantrekkelijk. Daarnaast springt de LiveScore Bet welkomstbonus eruit door de goede bonusvoorwaarden.

De beste loyaliteitsbonussen

Er zijn dit EK ook mooie loyaliteitsbonussen te claimen. Bet365 stunt bijvoorbeeld met Bet Boosts, dit zijn specifieke weddenschappen met hogere odds. Deze weddenschappen kunnen los van elkaar staan maar ook een combinatieweddenschap zijn.

LeoVegas stunt met zogenaamde Bet Builders die veel op Bet365’s Bet Boosts lijken. Dit zijn combinatieweddenschappen met verhoogde odds.

TOTO biedt EK speler specials aan. Dit zijn verhoogde odds voor acties van individuele spelers. Wanneer je veel vertrouwen hebt in bepaalde spelers, kan dit een uitstekende bonuskeuze zijn.

Heel veel succes met wedden tijdens dit EK!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.