Analyse van de Wedstrijdlijst | Champions League

Wedden op de Champions League: Analyses en Wedtips

1. Dynamo Kiev VS FC Barcelona

Vanavond start de 4de speelronde in de groepsfase van de Champions League om 18:45. De grootste clubs ter wereld nemen het tegen elkaar op om de groepsfase te overleven. Een interessante wedstrijd is Dynamo Kiev tegen FC Barcelona. Barcelona zit in een vreselijk diep dal, met drie opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. Het is voor de club van Frenkie de Jong en Depay dan ook cruciaal om vanavond te winnen tegen Dynamo Kiev. Dit kan hen helpen om hun financiële situatie te verbeteren en de groepsfase te overleven.

Wedtip: FC Barcelona wint van Dynamo Kiev. (Quotering 1,61)

2. Juventus tegen Zenit Petersburg

Een andere interessante wedstrijd is Juventus tegen Zenit Petersburg. Juventus heeft de laatste weken moeite in de Serie A, met drie opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. Maar in de Champions League presteren ze juist goed, met een overwinning op titelverdediger Chelsea in de groepsfase. Dit maakt Juventus de favoriet in deze wedstrijd tegen Zenit Petersburg.

Wedtip: Juventus wint van Zenit Petersburg. (Quotering 1,5)

3. Atalanta tegen Manchester United

De laatste wedtip in dit lijstje is voor de wedstrijd Atalanta tegen Manchester United. We verwachten dat niemand behalve Christiano Ronaldo vanavond een ouderwetse Champions League wedstrijd op de mat legt. Atalanta staat bekend om hun aanvallende speelstijl, maar dit kan hen ook kwetsbaar maken in de verdediging. Dit biedt kansen voor Manchester United.

Wedtip: Christiano Ronaldo schiet over 1,5 keer op doel. (Quotering 1,72)

Wil je wedden op deze Champions League wedstrijden? Bezoek dan onze website WeddenVoetbal.nl voor de beste quoteringen en wedtips.

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.