10 redenen waarom Ajax wel/niet de Champions League wint

Ajax en de Champions League: Kan Ajax de finale bereiken?

Ajax is momenteel in grootse vorm in de Champions League, met een maximale score uit 4 wedstrijden en een doelsaldo van 14 voor en 2 tegen. De Amsterdammers hebben laten zien dat ze weinig moeite hebben met sterke tegenstanders zoals Borussia Dortmund. Maar kan Ajax de finale van de Champions League bereiken, of zelfs winnen? Hieronder worden de redenen besproken waarom Ajax wel of niet de Champions League gaat winnen.

Uitstekende groepsfase

Ajax heeft een uitstekende groepsfase achter de rug. Ze hebben laten zien dat ze resultaten kunnen behalen met goed voetbal. In de eerste 4 wedstrijden werden veel kansen gecreëerd en maar liefst 14 keer gescoord. Bovendien is Ajax vrijwel zeker van de groepswinst, wat een gunstige uitgangspositie is voor de eerste knock-out wedstrijden. Meer informatie over wedden op Ajax in de Champions League vind je op WeddenVoetbal.nl.

Ervaring

Ajax heeft een ervaren selectie die goed op elkaar is ingespeeld. Met spelers zoals aanvoerder Tadic, Daley Blind, Klaassen en Haller beschikt Ajax over ervaren krachten die de jongere generatie kunnen begeleiden. Dit zorgt voor stabiliteit en ervaring in het team, wat belangrijk kan zijn in de Champions League.

Revanche voor 2018/2019

In het seizoen 2018/2019 was Ajax slechts enkele seconden verwijderd van de Champions League finale. Dit seizoen willen spelers zoals Tadic, Blind en Mazraoui revanche nemen en laten zien dat ze wel de finale kunnen halen. De ervaring van dat seizoen kan een motivatie zijn voor het huidige Ajax-team.

Hoewel Ajax veel potentie heeft, zijn er ook redenen waarom ze de Champions League niet zullen winnen. Zo beschikken andere topclubs over meer individuele kwaliteiten, kan het spel van Ajax ontregeld worden door tegenstanders en kunnen jonge spelers te maken krijgen met een vormdip. Daarnaast is de concurrentie in de Champions League sterk, met clubs zoals Manchester City, PSG en Bayern München die over veel meer financiële middelen beschikken.

Wil je wedden op de Champions League winnaar? Ga naar WeddenVoetbal.nl en maak een account aan bij Bet365!

Algemene- en bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Deze site is alleen toegestaan voor 24 jaar of ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Copyright © 2017 Weddenvoetbal.nl. Alle rechten voorbehouden.